• 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 138
Ел. инструментите. Консумативи.
EDI - майстор
Принципно не е труден ремонта, но зависи дали има части, може и да не си заслужава.Все пак трябва да то разглоби и да види какъв е точно проблема.Ето това е схемата, там се вижда ексцентрика ,дето клати махалото - http://www.serwis.specmajster.pl/pol_m_ ... -5083.html , позиции 40-46.
Последна промяна от EDI на пет дек 09, 2016 4:52 pm, променено общо 1 път.
nautilus33 - майстор
EDI написа:
Принципно не е труден ремонта, но зависи дали има части, може и да не си заслужава.Все пак трябва да то разглоби и да види какъв е точно проблема.
Ясно. Ще му кажа. Понеже доколкото знам доста пари е дал за него, и нищо чудно частите да са бая скъпички.
dragozow - майстор
Последните години цените на частите на Хитачи доста паднаха и е хубаво да провериш преди да го отпишеш.
muhala - майстор
Някой знае ли къде може да бъде ремонтиран един ръчен циркуляр на black and decker ?
Става дума за София.
Avas_co - майстор
dragozow написа:
Последните години цените на частите на Хитачи доста паднаха и е хубаво да провериш преди да го отпишеш.
Калояне, я да те питам дали има смисъл от преправянето на едно перфораторче на Хитачи да бачка от 110 волта, на 230 волта.
Точен модел в момента не мога да дам, че машината е на едно от моите момчета и все ми я носи да я видя.
Пък машинката е едва ли не чисто нова, момчето си я донесе наскоро от Англия.
dragozow - майстор
Вероятно има смисъл, не знам, трябва да се провери.
Avas_co - майстор
dragozow написа:
Ще видя точния модел и ще го мислим тогава.
Идеята е да се подмени ротор, статор и предполагам ключа, че да си бачка на мрежово.
Kumay - майстор
Avas_co написа:
dragozow написа:
...Идеята е да се подмени ротор, статор и предполагам ключа, че да си бачка на мрежово.
Точно това трябва да се смени и едва ли ще си струва.
koveslav - майстор
Avas_co написа:
dragozow написа:
Ще видя точния модел и ще го мислим тогава.
Идеята е да се подмени ротор, статор и предполагам ключа, че да си бачка на мрежово.
С траф няма ли да е по-евтино.Гледам че тези трафове които се правят за климатиците на 110в не са големи.Може трафа да се вслючва в зоната на контакта,а след него да се включва удължителя за машината,за да не пречи при работа.Но не знам колко струват и трафовете,де..
Avas_co - майстор
С траф работата е ясна, но нещо не е оферта, става едва ли не, само за в къщи, за някоя дреболия, или пък трябва всичките ти машини да са на 110 волта, че да си забиеш удължителя в трафа и да си бачкаш.
Момчето е дало 120 паунда за тая машина, ползвал я е няколко дни и му е тъпо, че не може да се ползва.
Точния модел трябва да е този - http://www.argo-market.com/Products/Details/2538 , но неговата се води DH 24 PX, предполагам, че различната последна буква е заради 110 волта, инъче всичко и е същото.
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 138

Тема "Машината ви е повредена- попитайте ТУК." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: