• 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
Ел. инструментите. Консумативи.
Ал_ - специалист
Определено е важна, да. Срам не срам, едва днес стигам до нея - само я сглобих първия ден. Оставам неприятно изненадан - накрайникът не съвпада по размер с изхода за аспирация на щрайхмуса :-D щях да хуквам да търся преходници, но тъкмо да се поупражнявам в чертането - ще пробвам аз да си напечатам връзките. Е, накрая ще си ги купя :-D :partyman:
Ал_ - специалист
Да похваля и на brum нервите - железни са!
За мен е нещо супер сложно, и иска много четене и време, и въпреки това - това вече го правя със затворени очи :-D
Прикачен файл:
IMG_0809.jpeg

И подобрената (според мен) версия на аспирацията на щрайхмуса. Чертежът не е мой, само го нарязах на 4 части. Вижда се и оригиналната част за аспирацията:
Прикачен файл:
IMG_0810.jpeg
wanderer - специалист
От бая време (не че не съм купувал) не съм се похвалвал с придобивки. Ей го - откога му се каня. Makita DUN 500. Сега пък за беля вали и не мога да го изтествам като хората, но близките дни надявам се да успея, че всичко расте като лудо.
Прикачен файл:
IMG-b18d2cb79b8bde56cb5f6614b3b440f6-V~2.jpg
PIP - майстор
съб май 24, 2025 9:15 pmwanderer написа:
От бая време (не че не съм купувал) не съм се похвалвал с придобивки. Ей го - откога му се каня. Makita DUN 500. Сега пък за беля вали и не мога да го изтествам като хората, но близките дни надявам се да успея, че всичко расте като лудо.
IMG-b18d2cb79b8bde56cb5f6614b3b440f6-V~2.jpg
Честито =D>
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75

Тема "Да се похваля" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: