• 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 284
Ел. инструментите. Консумативи.
joroantonov - специалист
Точно от тая Makita имам лоши впечатления - не ми е удобна, патронника започна да изпуска и батерията се скапа за отрицателно време. Kress от горния линк изгежда доста добре за тия пари. Електрическите им са невероятно удобни и здрави, сигурно и на батерии не пада по долу.
nikolson - майстор
Хм, Крес-а е интересна оферта. Лампата е нещо много хубаво. Плюс ъглов накрайник... Въртящият момент, ами те повечето 10.8 Вт са такива. Боша е с 2х4 ач батерии, което също е добре.
mitko64 - майстор
Имам Боша с 1,3Ah батерии. Много съм доволен, но въпреки че завива 6Х180, не е предвиден за такива режими- батерията бързо пада, загрява и не иска да зарежда. За по- мали размери е отличен. Ако ми трябва за по- HD натоварване, бих взел поне 14,4V.
Последна промяна от mitko64 на нед юни 01, 2014 11:47 am, променено общо 3 пъти.
Martorudy - напреднал
Мерси за мненията. А някой случайно да има наблудения върху този комплект:
http://dikarconsult.com/%D0%B5%D0%BB%D0 ... %20LI%20HD
krasko_ood - специалист
Да задам един глупав въпрос: За хоби цели какво бихте ми препоръчали от ел. винтоверти? Като марка? Нещо в бюджетния клас.

П.П. Предполагам, че все още няма въведена такса "Аз само да попитам" :lol:
mitko64 - майстор
krasko_ood написа:
Да задам един глупав въпрос: За хоби цели какво бихте ми препоръчали от ел. винтоверти? Като марка? Нещо в бюджетния клас.

П.П. Предполагам, че все още няма въведена такса "Аз само да попитам" :lol:
Погледни в лидълските теми. След седмица, две може би ще пуснат 10.8 V, уж нов модел.
stan73 - майстор
Ето го и него:
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-E18689EF ... il&id=7421
Изглежда добре, цената е добра, гаранцията е добра и ако нямах вече по-голямото му братче (18 волтовия с патронник Рьом, бих си купил този).
Mag1 - напреднал
Някои дали може да даде отзиви за DeWALT DCF895M2:
http://www.amazon.co.uk/Dewalt-Lithium- ... uctDetails

Или пък да препоръча нещо друго до тези пари? Ще се използва предимно при работа с дърво, като най-важните параметри са голям въртящ момент и продължителност на работа - издръжливост на батериите, които трябва да са поне 2.
mitko64 - майстор
Малей! Това добиче е събрало всички нови технологии. Само не разбирам с този холдер 1/4, гайковерт(те май са 1/2) ли се води, или винтоверт. Гледам май няма многостепенен съединител. Иначе най- долу си има три отзива, все възторжени. От други производители, за безчеткови, многоскоростни добичета се сещам за Хитачи(WH 18BAL2-450 Euro) , но цената в паундове не мога да я преценя за сравнение.
Последна промяна от mitko64 на пет юни 20, 2014 4:15 pm, променено общо 1 път.
ESPACE - майстор
Хубаво е да уточниш какво ще завиваш в дърво с този DeWalt. Защото това е импакт драйвер и не съм убеден че точно това ти трябва.
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 284

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: