lov написа:Г-н Драгозов и на края какво става на практика. Пак си караме трошка зашото за това време другите части на автомобила са се износили. Купето изгнило ама си имаме перфектен мотор и му се радваме щото сме давали луди пари за да се грижим за него. Въртим сучим и на края заедно с каросерията отива на едно и също място. За мен това е най голямата глупост да заменяме неща които конструктора е предвидил че им е такъв ресурса с това и това. Виж ако за повече пари налея масло което ще ми кара повече с това съм съгласен защото е финансово обосновано. Но да давам пари от едната куртоазия никогаш.И си прав и не съвсем. Тук не говорим да караш една тенекия 20 години, тези времена отминаха. Има хора които сипват и Приста за 3 лв наливно, аз не бих го направил. Иначе всеки си решава какво да сипе, не случайно отговорността за маслото си е на този който ползва.
Точно като едни мои комшии. От 20 години не са правили ремонт събират стотинките за хляба. Апартамента ще им го вземат защото са затънали в дългове. Ама ще караме мерцедес последен модел. Не че и него го караме ами само го вадим от гаража да му се полюбуване защото няма пари и за нафта да идем до бензиностанцята ами наливаме с канчето от тубата.
На някой резачки си е указано, тук може да има, но не съм видял.На бензиновата коса на кавасаки си пише 1:50 и пълна синтетика.Тук при 1:40 го гледам леко пропушва, така и от всичкото написано стига ли му 1:50 както на други машини или да му слагам, като сега 1:40.Защото нали първи резервоар работи и му сложих 1:40 ама вече се разработи, ако е имал такъв период и не е "фабрично разработен".И това масло какво е полусинтетика или минерално http://promocii.bg/dvutaktovo-maslo-za-gorivo-universal
Знам, че е пребрандирано от husqvarna и си взех 1 бутилка, че беше 13лв.
ПП За резачката съм дал мнение назад в темата.Много добра за парите си.А пък резачки имам доста и имам голяма база за сравнение.