• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 138
Ел. инструментите. Консумативи.
mirk - майстор
Ето ти на първо време нещо за размисъл http://sofia.sparkygroup.com:1780/~pr/s ... UR102E.pdf

Преди време слагах такъв ключ с реверс и регулиране на обикновена дрелка Б10П по тази схема за ключ Marquardt 1298.7201 6/250~

Прикачен файл

Клипборд02.jpg
Клипборд02.jpg (16.88 KиБ) Видяна 5237 пъти
biser80 - специалист
Здравейте колеги.Имам един перфоратор РАЙДЕР от който съм доста доволен ,но небях го ползвал близо година,и преди няколко дни ми се наложи да искъртя една допка,но се оказа че неиска да кърти.Машинката работи но само като дрелка ,няма го ударното.Можели да се е прецакал от стоенето или е загинал?
маречков - специалист
Отвори и намести ръчока за превклювване, тоя дето е от горе. Можеш и да отвориш капачето зад него и да я понамажеш с грес машинката.
biser80 - специалист
Благодаря колега .Ще пробвам още утре :wink:
joro123 - помощник
biser80 написа:
Здравейте колеги.Имам един перфоратор РАЙДЕР от който съм доста доволен ,но небях го ползвал близо година,и преди няколко дни ми се наложи да искъртя една допка,но се оказа че неиска да кърти.Машинката работи но само като дрелка ,няма го ударното.Можели да се е прецакал от стоенето или е загинал?
Развии капачката отгоре и му сипи 20 грама масло (по възможност масло за скорости, но и двигателно става) и машината започва да кърти като нова :-D
nabi - специалист
Здравеите имам един стар винтоверт макита модел 6095д налага ми се да го разглобя а не мога да сваля патронника някакви идеи как става това
.
valmet - специалист
Обърни се към колегата Kumay,предполагам ще ти помогне :wink:
Kumay - майстор
Тук съм! Изпратих гостите... :drinkers:
Виж схемата по-долу!
Отваряш патронника, развиваш винта вътре/лява резба/, желателно е да разглобиш машината, хващаш оста в нещо и развиваш патронника/нормална резба!
Успех!
nabi - специалист
да но във патронника виждам само празен отвор няма винт а за да го разглобя (винтоверта)ми пречи пръстена с които се настроива натоварването
Kumay - майстор
Значи винта го няма!
За разглобяването гледай схемата!
Не съм сигурен/все пак не съм сервизен!/ но 6 позиция май ти е винт за освобождаване на пръстена! Не напъвай да развиваш в сглобено положение да не счупиш редуктора!!!
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 138

Тема "Машината ви е повредена- попитайте ТУК." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: