• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 38
Ел. инструментите. Консумативи.
profesionalist_wood - майстор
anabolicbeast написа:
В Lidl евентуално тази или следващата седмица ще пуснат компресор, който мисля да взема. Един познат има съшия но B2 модела и е много доволен. http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20270%20A1
Не знам дали ще стане за дърводелска работилница- песъкоструене,боядисване и да работя с инструменти като такер,шлайфане и пробиване :?
Фитилчо - майстор
Месинговият щуцер отива директно към бутилката
Фитилчо - майстор
Месинговият щуцер отива директно към бутилката
shotik - майстор
Благодаря за снимките griffin,точно това което си показал от долна страна и написаното ,вече ми даде отлична представа !
anabolicbeast - специалист
profesionalist_wood написа:
anabolicbeast написа:
В Lidl евентуално тази или следващата седмица ще пуснат компресор, който мисля да взема. Един познат има съшия но B2 модела и е много доволен. http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20270%20A1
Не знам дали ще стане за дърводелска работилница- песъкоструене,боядисване и да работя с инструменти като такер,шлайфане и пробиване :?
За песъкоструене и пробиване не знам дали става - не съм пробвал. За такер става 100% и за боядисване става според мен, пробвах с постолета, който работи на 3 бара, но не беше боя, а разтвор с вискозитет на вода и нямах никакви проблеми с недостиг на дебит! Доста колеги казват, че за боядисване трябва голям компресор с голям дебит, но на 3 бара налягане успява да смогне, да не кажа, че и изключва. Не знам дали ще е така ако е с боя или по-гъст разтвор, но според мен ако няма да боядисваш коли върши идеална работа! Доволен съм! :partyman:
shotik - майстор
За песъкоструене не става ,от личен опит го пиша,затова се принудих да осъвременявам този стар компресор.

За разход на въздух на пистолета за песъкоструене се иска към 280-300 литра въздух ,а този няма такъв дебит и много бързо пада на 3 бара и няма сила за почистване.

Аз ще ползвам компресор от Икарус с дебит 270 литра в минута и ресивер 40 литра и може би ще постигна приличен резултат в песъкоструене.
bou81 - специалист
Здравейте, а за лепачка за пвц дограма какъв компресор ми е нужен?
bagera1 - специалист
Днес напълних бутилката за 6мин12сек. От напълно празна, до9.5bar на колкото и изключва. Компресорът е двуботален блек енд декер 100литров
bulhomes2 - майстор
При мен става за 3 минути. Двубутален компресор от камион.
bagera1 - специалист
Доста добре, колко литра е и на колко изключва :?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 38

Тема "Компресор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: