• 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 284
Ел. инструментите. Консумативи.
tarlyo - специалист
Не говорете срещу винтоверта, че да не си намери куфар за него :-D :-D :-D
Прикачен файл:
chefo.jpg
Лек майтап...
Chefo77 - майстор
Абе не е като тези от 100+ лева (L-Boxx), но пък мен си ме радва. А е и в духа на форума.
Прикачен файл:
P1160061.JPG
Прикачен файл:
P1160062.JPG
Ако някой ме види да дам 100+ лева за куфар на верт, да ми каже, за да се възползвам от идеята по-горе :-D
Последна промяна от Chefo77 на съб юли 12, 2014 3:07 pm, променено общо 1 път.
Brocko - напреднал
Честит да ти е верта....дълго и безаварийно да ти служи!!
nikolson - майстор
Chefo77 написа:
Абе не е като тези от 100+ лева (L-Boxx), но пък мен си ме радва. А е и в духа на форума.
:-D
Укрепването е по добро. Същото или подобно куфарче, плюс тая карантийка.
Chefo77 - майстор
nikolson написа:
Chefo77 написа:
:-D
Укрепването е по добро. Същото или подобно куфарче, плюс тая карантийка.
Разбира се, че е по-добро - все пак оригиналното куфарче е правено за този верт, не е стъкмистика като моето :) Обаче виждал ли си какво точно представлява i-boxx-а, с който продават промоционалните комплекти? Една пластмасова формичка като от бисквити "Престиж", с оформени плътни вдлъбнатини за верта, зарядното и батерията, сложена в органайзер без прегради. Разбира се, формичката е по-здрава от бисквитената и органайзера е устойчив на усукване, но всичко е много, ама много далеч от куфарите на предишните вертове (какъвто е и куфара на зегето ми). Между другото, този органайзер (Тайг-а) е от по-здрава и по-мека пластмаса от този на промоционалните комплекти.
nikolson - майстор
Май се изразих малко неясно. Идеята е нещо като органайзера (или друго подходящо икономично), а вътре оригиналната вътрешност, която постнах.
ceco_144 - специалист
Да се похваля. Днес се сдобих с винтоверт на Skil 2497 :partyman: За домашни ремонти ще помага доста. Вярно е като го взех днес доста си е тежък, но пък при монтажите на Гк ще позаякна още малко :-D Хубаво е още че има и биеща функция и доста висока скорост, с такова впечатление останах. Доста бързо ще се завиват рапидите :-D За любител мисля че е добра придобивка :shock:
Chefo77 - майстор
Е голямо честито за вертчето!
Ударът не е предназначен да завиваш рапиди, но ти ще го разбереш и сам :) :)
ceco_144 - специалист
Chefo77 написа:
Е голямо честито за вертчето!
Ударът не е предназначен да завиваш рапиди, но ти ще го разбереш и сам :) :)
Chefo77 знам, че ударът не е за рапиди :-D Малко двусмислено съм го написал - имах предвид високата скорост на въртене. Тогава ще се навиват по-бързо :) Ударът мога да го използвам при малки и къси дупки. Например при поставяне на пластините за первази. За друго не мога да се сетя в момента :D
И благодаря се пак за вниманието :)
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 284

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: