Накрая ме излъга,за 205€ и някоя бира ми даде и едни битове уж като подарък
Надявам се да върши работа.

Надявам се да върши работа.

Svetoslavoff1 написа:Здравейте,Това съм го държал в ръка и, човече, ТЕЖИ ЗВЕРСКИ! Прекалено грубо, прекалено тежко, прекалено неудобно.
Имате ли някакви резерви към този:
http://dikarconsult.com/%D0%B5%D0%BB%D0 ... 720-e.html
За любителско ползване.
Svetoslavoff1 написа:Чефо и Митко, не е за картон, който(картона) по принцип недолюбвам, ама на вкус и на цвет...Най-вече като верт за разни демонтажи, монтажи на разни неща в къщи и на вилата като мебели, дърводелство и тн, от дъжд на вятър. Но да може напр да завие 5-6мм винт за дърво с дължина 100-120мм. И да не е акумулаторен, че да ми е под ръка като ми дотрябва.То картона и аз го недолюбвам, пък и не му разбирам, но два пъти ми се е налагало. Та въпросната приставка, след настройки си отделя задоволително точно, след скриването на винтовата глава. А за завиване на винт 6х100, даже 350 ватова бормашина се стравя в чам(BR 100E).На 120мм. не скрива главата- това поне съм го правил.Без въпросната приставка, вече естествено, това за покривна конструкция. Ако е за Скил 6222, има и по- нов модел, с по- високи обороти,. поне за пробиване се облекчават нещата. Аз към тази машина(6222) имам резерви- пластмасово зъбно колело към планетарния редуктор и 12V мотор
Та така...Нещо да е разумен компромис между цена и качество.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: