• 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 284
Ел. инструментите. Консумативи.
Svetoslavoff1 - майстор
Chefo77 написа:
6222 на Skil значи :)
Коментиран е многократно.
100Вт...дали не е малко... :? :? :? А вариантът на bimbaeco ми идва скъпичък:( То вярно че не може и ... и душата в рая, ама поне да опитам:)))
ZEDYCUS - майстор
Изчакай промоцията, падаше на 190лв по едно време. Аз дебна една друга, но Ники не я е пускал скоро.
bimbaeco - майстор
Мерси, Ванка, това ми е подарък за рождения ден - иначе не бих си го купил, и аз стискам париците.
Светославоф, ако те интересува, драсни на Кумай - няма да съжаляваш.
Kumay - майстор
ZEDYCUS написа:
Изчакай промоцията, падаше на 190лв по едно време. Аз дебна една друга, но Ники не я е пускал скоро.
Що бре, Ванка!? По Коледа стават чудеса!!! :lol: Ти писа ли на Дядо Коледа какво искаш? Чувал съм, че чете тук добрия старец... :lol:
ZEDYCUS - майстор
На него няма да пиша(стар е недовижда), но на теб ЛС ще пратя :-D
Svetoslavoff1 - майстор
Подаръци, няма лошо, даже е много добре, но като се сетя, че жената от мен ще вземе пари за подаръка хехе. А на Кумай как да му пиша като и той къща храни и да смачка цената на макитата пак ми е много.
Сега се позагледах в един друг скил 6221 200Вт и с чанта, ще помисля още някой ден.
cakev79 - специалист
http://www.emag.bg/elektricheski-vintov ... paign=body

Аз лично съм за Скила.Двете предавки са голямото предимство.
Svetoslavoff1 - майстор
cakev79 написа:
http://www.emag.bg/elektricheski-vintov ... paign=body

Аз лично съм за Скила.Двете предавки са голямото предимство.
Дааа, и въртящият момент на скила 38Nm срещу само 16 на райдъра.
Да изчакаме утрото, което уж било по-мъдро.
lubomirlz - специалист
ZEDYCUS написа:
На него няма да пиша(стар е недовижда)
Няма и смисъл да пишеш на стареца той дава подаръци само по коледа, а Николай по всяко време на годината.
Та и аз снощи си пуснах писъмцето до дилър №1 на Макита и днес съм с нов акумулаторен винтоверт с две батерии и страхотен куфар. =D>
ZEDYCUS - майстор
Честито! :partyman:
НО първата грешка е, че си взел Макита(заразно е), втората ще е ако не продължиш да взимаш инструменти на Макита. :lol:
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 284

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: