• 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 284
Ел. инструментите. Консумативи.
lubomirlz - специалист
Аз тая болест съм я прихванал отдавна, това май е осмият или деветият инструмент от тази марка и всички са закупени от Томика. :-D
Chefo77 - майстор
То тоя дилър не само Макита пласира ... :lol:
vk - специалист
На Svetoslavoff за винтоверт на ток(220 волта) препоръчвам не Скил 6222, а Skil 6221 АА - http://www.skileurope.com/general/en/di ... ll-driver/
със Maximum torque: 38 Nm, спрямо 27 Nm на скил 6222
Цената му е между 90 и 100 лв, както го намериш.
Това лято издържа един покрив 200 -220 кв.м (над 2000 винта завинти като най-големите бяха 6 на 120 мм).
Svetoslavoff1 - майстор
vk написа:
На Svetoslavoff за винтоверт на ток(220 волта) препоръчвам не Скил 6222, а Skil 6221 АА - http://www.skileurope.com/general/en/di ... ll-driver/
със Maximum torque: 38 Nm, спрямо 27 Nm на скил 6222
Цената му е между 90 и 100 лв, както го намериш.
Това лято издържа един покрив 200 -220 кв.м (над 2000 винта завинти като най-големите бяха 6 на 120 мм).
Благодаря за препоръката приятелю, и аз се замислям за него, но варианта ад - с калъф. Но май Митко64 беше споделил резервите си към него заради някакво пластмасово колело.
mitko64 - майстор
Писано е доста за модела. Мисля Каспер го беше изронил(колелото на оста на ротора, което се зацепва с трите планетарни на редуктора) и после смяна барабар с мотора. Бях качил един руски линк, вече не е активен, там го обясняваха, че е направено, ако засегнеш проводник, да не отидат тоците в мотора. Оттам научих и, че мотора е постоянно токов, 12V, с вградени четки.Порових се малко- мотора е Jinmazhi rs 7724s, DC 230V,как да го класифицирам, не знам, някой да помогне! Даже имаше снимки из темите. Ако си твърдо решил да го вземаш, виж и по- новия модел(6221)- по добра ергономия и 1600об.(по спомен) на 2-ра. Това с 850об. много куцо за пробиване с малките диаметри.
cakev79 - специалист
Нз колегата за какво ще го ползва,но 6222 съм виждал да се ползва и по соларните паркове.Машинката е добра.Няма какво толкова да се мисли,а и на цени около 70 лв не мисля,че рискува.
Avas_co - майстор
Аз се обзаведох с това Изображение и много се кефя, но аз съм си фен на марката.
Фенера и ъгловата приставка са си много приятни бонуси, куфара е много добър, а машинката ми лепва супер в ръката, абе Крес.
gamencerista - специалист
За вкъщи какъв да си взема колеги. Рядко ще се ползва но държа да имам мой, а не да обикалям по познати да прося за 2 винта.
Chefo77 - майстор
Хайде пак.
Върни се на предната страница.
cakev79 - специалист
Колега,за вкъщи задължително на ток.Модела ти си избери.А ако ти дотрябва мобилен,така или иначе си свикнал да ходиш при познати :)
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 284

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: