• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 15
Ел. инструментите. Консумативи.
Милен - майстор
Те тия къководства на Raider са такава каша относто тоя съединител. В ръководство за една машина пише че има съединител друга, смятай колко може да им се вярва. Тази от линка е RD-HD07 цитатът за RD-HD05 Същото е и с останалите ръководства - пълен хаос.

Между другото на най голямата бормашина на Спарки също пише че има предпазен механичен съединител http://sparkypowertools.com/en/tools/co ... /BUR2_350E#. Сайта им нещо се е обновил и кара само на английски :|
hakama - специалист
http://sparkypowertools.com/en/tools/co ... BUR2_160E#
Това в момента е на 140лв, 720W (промоция) и има почти всичко като екстри (с електроника).
Ще мина днес през Бош-а да да видя какво предлагат :)
vanko68 - специалист
Сори,пич,ама това не е перфоратор,а обикновена дрелка.
hakama - специалист
vanko68 написа:
Сори,пич,ама това не е перфоратор,а обикновена дрелка.
Просто си взехме още една бормашина, че има доста работа на село :)

За перфоратора, по-натам ще се мисли.

Казаха ми за бъркалка по-бавнооборотна да търся (дрелка , 1000W на 800оборота и 2000 - Sparky за 190лв ги взимали, иначе специалната е сега е на 260лв в промоция)
fireman160 - напреднал
EmoZ написа:
Ей тая пръчка е отново на промоция в Бриколаж, много читава пръчица, кърти, пробива (съединителя на моята сработва - ти да видиш чудо), сигур и киреч бърка, 'ма затва не съм я ползвал още.

Цената беше 69 кинта, или нещо такова.

Успех.

п.п.
Въпросното уредче не можа да пробие и 40 дупки с 10 мм. свредло и умря. Просто се разпиля мотора и изпадна ротора. Вече и да ги подаряват не ги препоръчвам на никого.
Ronin - специалист
fireman160 написа:
EmoZ написа:
Ей тая пръчка е отново на промоция в Бриколаж, много читава пръчица, кърти, пробива (съединителя на моята сработва - ти да видиш чудо), сигур и киреч бърка, 'ма затва не съм я ползвал още.

Успех.

п.п.
Въпросното уредче не можа да пробие и 40 дупки с 10 мм. свредло и умря. Просто се разпиля мотора и изпадна ротора. Вече и да ги подаряват не ги препоръчвам на никого.

Това уредче има гаранция 2 години.......Скъпите инструменти също.........
EmoZ - специалист
fireman160 написа:
EmoZ написа:

Успех.

п.п.

Сори баце, попаднАл си на калпава пръчица, моята проби наведнъж 15-тина отвора ф26 в 20 санта бетоний, поспирах отвреме на време, после здраво крътня пак у бетоний - аз съм го взел за 'смъртник', но е жилаво не ще да мре, аз много си му се радвам. Зат'ва сън'го повишил във 'вълшебна пръчица'.

Инак до ф18-20 ги върта мазно с една палава макита.

Успех.
Panzer - специалист
Имам такава пръчка от около 4 години, не работя много с нея, но досега само четки сменявам. Учудващо здрава машинка излезе, даже докато Бош-а беше на ремонт, с нея къртих конзолите на цял блок :-D поизмъчих се малко, защото удара и е слаб.
valerko - специалист
Я и аз да запитам. Трябва ми перфоратор за домашни нужди, я пробия 5-10 дупки в бетон на месец, я не...гледах в Практикер едни пръчки май за 90 кинта беше Budget, с куфар, патронник, 2-3 SDS бургии, шило и къртач, та много моля някой да сподели дали си струва парите. Впрочем какви параметри да гледам като купувам такъв уред?
Ronin - специалист
valerko написа:
Я и аз да запитам. Трябва ми перфоратор за домашни нужди, я пробия 5-10 дупки в бетон на месец, я не...гледах в Практикер едни пръчки май за 90 кинта беше Budget, с куфар, патронник, 2-3 SDS бургии, шило и къртач, та много моля някой да сподели дали си струва парите. Впрочем какви параметри да гледам като купувам такъв уред?
Виж в продава....там има макита на добра цена...ако не ти се дават парички ........раидер с вертикален двигател....има писано много чети.......за толкова дупки дето си писал каквото и да вземеш ще ти върши работа.......аз 5 дупки ги правя с шилото и теслата.... :-D шегувам се!
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 15

Тема "Избор на по-мощен перфоратор за непрофесионални нужди" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: