• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 75
Ел. инструментите. Консумативи.
ZEDYCUS - майстор
Еди ще ти отговори , той пазари наколко фрезера от този продавач.
По принцип в Бг се продават прави фрезери, що чак от там, не са много скъпи-30-40лв според зависи.
seeker - специалист
ZEDYCUS написа:
Еди ще ти отговори , той пазари наколко фрезера от този продавач.
По принцип в Бг се продават прави фрезери, що чак от там, не са много скъпи-30-40лв според зависи.
Не мога да намеря инчови тука в България, повече са предлаганите с 8 мм. опашка.
ZEDYCUS - майстор
Има преходи от 1/2 към 8мм. За прав фрезер транспортни разходи са излишни според мен, пазаря само по специалните фрезери от вън.
EDI - майстор
Прaв е Вaнкaтa.Вземи си преход нa 8 мм и си режи с опaшкa 8.Йонико сa хубaви фрезери, но зa 1 не си зaслужaвa, особено кaто се кaчи долaрa, a и достaвнaтa ценa и тя се вдигнa в последно време.Вземи си преход от ТЕКA и си готов.Йонико си зaслужaвaт профилните комплекти, тогaвa ти идвa добрa ценaтa.
seeker - специалист
EDI написа:
Прaв е Вaнкaтa.Вземи си преход нa 8 мм и си режи с опaшкa 8.Йонико сa хубaви фрезери, но зa 1 не си зaслужaвa, особено кaто се кaчи долaрa, a и достaвнaтa ценa и тя се вдигнa в последно време.Вземи си преход от ТЕКA и си готов.Йонико си зaслужaвaт профилните комплекти, тогaвa ти идвa добрa ценaтa.
EDI, преход няма да ми трябва, имам и друга оберка с 6 и 8 мм. цанги, имам и прав фрезер дълъг 7 см. на freud. Между другото преди време бях пуснал тема за удължаване на опашка на фрезер (8 мм.), не послушах повечето съвети на колеги тук от форума, и... до този момент все още ползвам такъв, удължен със заварка. Гледам този от Ebay, жълтият и ми се ще да го имам, изглежда ми доста сериозен 10 см. дължина. Към момента идва като цена около 34 лв., ако няма някоя скрита такса за която не знам.
EDI - майстор
Няма скрити такси, колкото пише толкова струва.Ако си вземеш преход, ще си работиш на една фреза, по-лесно ще ти е.Ако си решил да си вземаш обаче, прегледай дали не влиза в някой комплект.Иначе фрезерите са сериозни, спор няма - този е с 5 см режеща част.Не помня как беше с транспорта, дали за всеки се плащаше или поотделно.На мен един приятел ми ги поръчва и плаща, а аз на него.
seeker - специалист
EDI написа:
Няма скрити такси, колкото пише толкова струва.Ако си вземеш преход, ще си работиш на една фреза, по-лесно ще ти е.Ако си решил да си вземаш обаче, прегледай дали не влиза в някой комплект.Иначе фрезерите са сериозни, спор няма - този е с 5 см режеща част.Не помня как беше с транспорта, дали за всеки се плащаше или поотделно.На мен един приятел ми ги поръчва и плаща, а аз на него.
А, и друго исках да знам, дали ако се поръчат два различни фрезера, всеки си върви с отделна сума за доставка, или търговеца ги праща заедно като една пратка?
EDI - майстор
Точно това не се сещам.Веднъж ми поръчаха 2 отделни и дойдоха в един пакет.Обаче не се сещам дали цената за транспорт беше сбора от двете цени на всеки фрезер.Май така беше.
seeker - специалист
EDI написа:
Точно това не се сещам.Веднъж ми поръчаха 2 отделни и дойдоха в един пакет.Обаче не се сещам дали цената за транспорт беше сбора от двете цени на всеки фрезер.Май така беше.
Добре, благодаря, ще стане ясно като поръчам.
griffin - майстор
То си пише ;)
WE OFFER COMBINED INTERNATIONAL SHIPPING DISCOUNTS!

Combined shipping discounts are available for international shipments. If you'd like a quote, please contact us with the items you are interested in purchasing. Please email us after you make your purchase, so we can adjust the shipping charges for you.
Предлагат комбиниране на разходите за изпращане трябва да им се пише какво искате да поръчате за да ви кажат колко ще излезе шипинга и после като ги купите трябва трябва пак да им пишете за да нагодят сметката към реалния шипинг който ще ви вземат.

Превода е на око, ако искаш може да ползваш и чичко гугъл :-D.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 75

Тема "Да се похваля" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: