velsi написа:Точно тоя Бош е голям боклук и както го използваш, скоро няма да го имаш. Просто е еднодневка. Трябва да потърся в коя тема го бях доказал нагледно.Да ти помогна http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... sc&start=0

velsi написа:Точно тоя Бош е голям боклук и както го използваш, скоро няма да го имаш. Просто е еднодневка. Трябва да потърся в коя тема го бях доказал нагледно.Да ти помогна http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... sc&start=0
Колегата с 1 единствено мнение, и то в тази тема, явно освен БОШ не е ползвал нищо друго. ConfusedИ като имам едно мнение какво от това? Нали от някъде трябва да се започне...
И аз не съм ползвал кой-знае колко различни марки и модели винтоверти, но поне съм си направил труда да опитам 5-6 преди да изкажа мение. Laughing
С тези 12Nm, винтовете в какво ги завиваш, в сирене ли?Имам си аз специална представка за винтовера и си завивам и по-дебели видии ако щеш и болтове(естественно не е на добре, но ще го мъчим докато издъхне). Ако беше прочел хубаво мнението щеше да вденеш, че не хваля моята машинка, а самата марка. Дори не я хваля, просто съм останал доволен от марката и мнение като "BOSCH не са добри" е смешно, затова и писах горе. И да... винаги ще се взимам BOSCH.
0u7cLaSS написа: ...Няма лошо да си фен на нещо - било то Бош, било Макита, било Фестул. Ама твърдението ли, че видите ли, щото е Бош е най-добро е малко неадекватно.
туй дето го споменахте горе за BOSCH е глупост. Как може да кажете, че "Бош не били добри"? BOSCH са добри във всяка една дейност...
0u7cLaSS написа:Май не си пипал истинска професионална отверка. Всяка една машинка в ценовия диапазон от 240-300 лева на Бош, Макита, Хитачи и т.н. има сила 26 Nm. Тоя Бош който си показал пък е много лоша идея за машина защото е калпав.
Аз съм с това 2 г. и досега не съм имал проблем. Ползвам го 5 пъти в седмицата. Не е THE BEST, обаче ми е подарък, така че не се оплаквам.
dragozow написа:А четете бе... Аз се кефя на марката, не на самия модел, който съм дал. Еми да - калпав е, за парите които струва може да се вземе по-добър. Ама както писах горе: "Не съм си го купувал аз"!0u7cLaSS написа:Май не си пипал истинска професионална отверка. Всяка една машинка в ценовия диапазон от 240-300 лева на Бош, Макита, Хитачи и т.н. има сила 26 Nm. Тоя Бош който си показал пък е много лоша идея за машина защото е калпав.
Аз съм с това 2 г. и досега не съм имал проблем. Ползвам го 5 пъти в седмицата. Не е THE BEST, обаче ми е подарък, така че не се оплаквам.
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: