• 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 284
Ел. инструментите. Консумативи.
EDI - майстор
По-добре СПАРКИ BR2 10,8Li HD , от колкото МАКИТА DF 330.За мен в 10,8 волтовия клас и по точно с модела DF330 МАКИТА са се изложили, по-зле са от моделитe на известните марки.Иначе много харесвам DCF610S2 на ДЕВАЛТ.След време като загине DF 330, на към там съм се ориентирал.710 също е добра машина.
prascho - майстор
Е да, но тези модели ги няма при Кумай :roll: .
Kumay - майстор
prascho написа:
Е да, но тези модели ги няма при Кумай :roll: .
BR2 10.8Li за утре е на 185,00! Не съм качвал Спарки.
DCD710S3 с фенер, три батерии 1,5 Ah и фенер + DCF815N e 579.00 лв и безплатна доставка до 30.11.2014
Само DCD710S3 с фенер, три батерии 1,5 Ah цена за утре 479,00
Avas_co - майстор
Това Метабо съм го хващал и много радва.
Ако идва с аксесоарите, на тая цена с 2 a/h батерии е супер.
Много харесвам повечето неща на Метабо , но никак не ми харесва сервиза на кироф и за това от тях и молив няма да си купя.
За това си наскоро си подарих ей тая играчка http://www.kress-elektrik.com/Power-too ... id%5D=1161 на най-любимата ми марка.
EDI - майстор
Ех, Ники, Никиии, нямaше си другa рaботa, сегa ми нaбутa дерт, дa смятaм бюджетa, дa изстискaм някой лев.Товa Спaрки отдaвнa си го мисля.....
tanosliven - специалист
prascho написа:
Какъв модел на Девалт ползваш?

Според мен има значение модел, а не марка.
Модела е DCK21C2T [DCD710+DCF815 ]2X1.3 AhLi-Ion +още една допълнителна батериа 38Е
Chefo77 - майстор
tanosliven написа:
Боша е по-зле от Макита а Макита по- зле пот Девалта .Пробвано много ,преди да взема Девалта с три батерии.За Метабо незнам- не съм го пробвал .В момента Девалт с две батерии е 149Е в Гърция.
Точно този Бош (10.8 ) е много по-добър от точно тази Макита (330). Казвам го като фен на Макита и като човек, пробвал и двата модела (за да се уверя, че това, което казват Еди и други е истина).
Метабото стои много добре в ръката, но вероятно най-големия му минус е точно Киров...
За ДеВалт-а никакво мнение, предполагам е по-добър.
Прасчо, наскоро Тръпкови реновираха сайта. Лесно се пипа по него сега. Пък и винаги има телефони.
prascho - майстор
бе нещо 'тръпкови' ми обявиха цени от 300/320лв за винтоверта с батерии 2Ah. Някакси фирмената отстъпка си я представях да почва от тази цена надолу.....Явно при артикули на промоция цената е такава.
EDI - майстор
Еми такива са си цените.В СЕРВИНА е 280 лева с 2А батерии, гледам.
prascho - майстор
Язък, че Николай не продава Бош. Щеше да им направи дъмпинг :-D .
  • 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 284

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: