• 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 385
Ел. инструментите. Консумативи.
Stefan_62 - майстор
Имам такава машинка от Лидл и да ти кажа заточва перфектно веригата, но първоначално и трябва доста добра настройка /спрямо диска и веригата/. По принцип, ако използваш резачката 1-2 пъти в годината не си струва да затваряш пари за такава екстра, но ако се налага по-често заточване заприходи си една няма да съжаляваш. :drinkers:
barborino - специалист
Здравейте! Дайте съвет за храсторез,моля! Ще кастря с него туйте :) .Дали да е с акумулаторни батерий или на 220? :?
stan73 - майстор
Какво е "туйте" ?
Тани - модератор
Изображение

Изображение

Туя :wink:

Е те такава сенаторка още си нямахме :partyman:
stan73 - майстор
Аха, Туя, готино растение... :)
Обърка ме и краткото в множественото число на думата (както я е написал колегата) и вероятно затова не разбрах какво има предвид.
Принципно съм виждал доста готини и на добра цена храсторези в Лидл, произведени от Гризли. Имат много готини неща, но вероятно трябва да си го подбереш, че като за тук (Абсурдистан) май внасят по-нискокачествени неща, отколкото в белият свят...
joro1968 - специалист
Здравейте. Скоро купих моторен трион Хускварна 135 за 475 лв асемблиран в щатите от специализиран магазин на Хускварна. Да ама са ми дали гаранционната карта без касовата бележка,установих липсата чак вкъщи. Проблем ли ще е сервиза без касовата бележка? :?
Надявам се в следващите години да не ми създава ядове. Още разучавам слабите и силните страни на машинката в нета ама няма много инфо :?
iivanov - майстор
Аа, няма да ти е проблем сервиза-хускварна навсякъде има.Виж, гаранционния сервиз ще е проблем.
kuger - майстор
Не искам да дърпам дявола за опашката, но ползвай си машинката по правилата, ще и се радваш дълги години.
dragozow - майстор
joro1968 написа:
Здравейте. Скоро купих моторен трион Хускварна 135 за 475 лв асемблиран в щатите от специализиран магазин на Хускварна. Да ама са ми дали гаранционната карта без касовата бележка,установих липсата чак вкъщи. Проблем ли ще е сервиза без касовата бележка? :?
Надявам се в следващите години да не ми създава ядове. Още разучавам слабите и силните страни на машинката в нета ама няма много инфо :?
Каква е гаранционната карта? Не би трябвало да имаш проблем като обясниш какъв е случая. Питай ги все пак.
prascho - майстор
Как се познава кога веригата е за наточване и ръчно как се постига задоволителен резултат при точенето? Дали сте установили закономерност между количество дърва и време за заточване. Има ли някакви особености при точене?
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 385

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: