• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
Dare_Devil
Противно на всички останали търся възможно най-евтините електрически отвертки. Не ме интересува качеството им, важна е единствено цената. Необходими са ми всъщност само двигателите с редукторите им, така че ако има някакви такива отвертки с гнезда за нормални батерии вместо с акумулаторна - още по-добре (би трябвало да са по-евтини). Някой виждал ли е някъде да се продават такива ментета?
griffin - майстор
в Ebay има колкото искаш такива с по 2 до 4 АА батерии въпроса е дали въртящия момент ще е достатъчен за целите ти.

Иначе в БГ съм виждал на B&D мисля че в метро, практикер или броколаж ги продаваха, ама колко струват нямам идея.
Takezo Sensey - модератор
20 лв. на райдер но е със зарядно в куфарче и малко битове ..ментета естественно
velsi - Почетен майстор
Имам такава на Блек ен Декер, с обикновени батерии, много е добра. Редуктора е двустепенен, с пластмасови колела, но много як. Навивам самонарезни винтове 4мм директно в алуминий и досега държи. Подариха ми я миналата година в Практикер като си купувах фреза. Не съм ги виждал да се продават отделно обаче.
angel_ov - специалист
Dare_Devil написа:
Противно на всички останали търся възможно най-евтините електрически отвертки. Не ме интересува качеството им, важна е единствено цената. Необходими са ми всъщност само двигателите с редукторите им, така че ако има някакви такива отвертки с гнезда за нормални батерии вместо с акумулаторна - още по-добре (би трябвало да са по-евтини). Някой виждал ли е някъде да се продават такива ментета?
Ако не е тайна каква е идеята?
dragozow - майстор
Имам някакви с паднали батерии от старост. Има на 12 - 18 волта. Разполагам с поне 20-ина. Никога не са работили. Ако те интересува ми пиши.
Dare_Devil
angel_ov: Трябват ми за едни експерименти със задвижване.
dragozow: интересуват ме. Пиши ми ЛС с оферта.
dragozow - майстор
20-30 лева за бройка.
Dare_Devil
Не ме устройва - търся нещо по-евтино, не повече от десетина лева за бройка (ако ще давам повече - ще си поръчам сервота от Конрад).
zz_stefanov - майстор
Dare_Devil написа:
Не ме устройва - търся нещо по-евтино, не повече от десетина лева за бройка (ако ще давам повече - ще си поръчам сервота от Конрад).
Konrad имаха простички по 12-13 лева с вградени батерии. Без патрон, директно им се пъха бита. За качество не говорим нали?
  • 1
  • 2

Тема "Евтини електрически отвертки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: