Ел. инструментите. Консумативи.
gamencerista - специалист
Колеги днес се хванах да пусна и аз веднъж прахосмучката и тя взе че се уплаши и започна да бучи странно и да мирише. Угасих я и си викам че имам гаранция. Обаче :-D Гледам гаранционната карта - купена на 13.04.2014 г. Малко време ми беше гадно и се чувствах прецакан, но на следващия момент се сетих че все пак и братята китайци трябва да ядат.
Прахосмукачката е Сам*унг уж среден клас не е за 80-100 лв. Та чудя се струва ли си ремонт или да търся друга по Техно магазините.
Andri01 - майстор
Струва си ,ама потърси! :?
Утре ще я разглобя да видя с кой мотор съм :?
Днес не ми остана време да я разглобя но диагностицирах че когато извадя всички филтри като че ли и олеква на машинката. Филтрите са чисти. Това на средна мощност. Усиля ли повечко почва да шуми. Докрай не съм я пускал никога.
griffin - майстор
колега отвори прахосмукачкатака, гадовете слагат филтри при мотора които не се виждат и няма как да се сменят без разглобяване. вече трета или четвърта прахосмукачка спасявам от кофата само с подмяната на тези филтри. ползвам филтри за прахосмукачка които се продават на листа и може да се режат произволни размери.

Тема "Ремонт прахосмукачка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: