Ел. инструментите. Консумативи.
tuninghuman - специалист
http://www.vysokotlakecistice.cz/black- ... /PW--1400K

Водоструйка Black & Decker PW 1400K

някои с такава или отзиви за модела. Гледам 4е е на промоция в момента.
дали ще е с метална помпа и дюзи? Цената е доста добра в момента.
Аз ще я ползвам да си мия колата 3-4 пъти в месеца и из вилата

дават я 110баеа
и дебит 370 литра
1400вата

има и шише някво за препарат явно

Изображение
Чаро - Акълия
за тая незнам но мисля че трябва да е добра имам Бубджет със същата форма и подобни показатели и съм мн доволен!!!! вече 2 год като си я ползвам яко миех 2 камиона и 2 коли и по къщи се пере мият се пътеки, стени... улицата пред нас се мие редовно абе супер е .... от близо ако пипнеш струята прави рани....
виж сервизно обслужване резервни части... щтото предишната ква марка беше :? - не подлежи на ремонт....и я хвърлих
bibiqn - специалист
Вземи си нещп на Lavor или керхер.За мене това са водо и парострйки.
dragozow - майстор
Вземи си на Lavor или Керхер, има и изгодни. За Lavor можеш да ме питаш на ЛС. Само си харесай:
http://www.aviatrans.bg/lavors/vodostruiki.htm
XpacTa - специалист
Бутилката най-вероятно няма да върши никаква работа. Поне ако е като моята на Bosch Aquatak. Само "плюе" препарата.

Иначе аз да попитам dragozow - имаш ли идея откъде мога да взема по-дълъг маркуч за високо налягане, защото на Бош-а е само 3-4 метра. Интересува ме да го сменя заради дължината и за да мина на някаква стандартна система за накрайници (ако въобще има такава) за да мога евентуално да си взема по нататък и бутилка за препарат за безконтактно миене.
tuninghuman - специалист
ДА бутилката е ала-бала - плюе наистина ама пак става 4ат пат

ина4е ма6инката мисля 4е е ок
за парите си е супер
аз сум доволен

ИзображениеИзображениеИзображение
dragozow - майстор
XpacTa написа:
Бутилката най-вероятно няма да върши никаква работа. Поне ако е като моята на Bosch Aquatak. Само "плюе" препарата.

Иначе аз да попитам dragozow - имаш ли идея откъде мога да взема по-дълъг маркуч за високо налягане, защото на Бош-а е само 3-4 метра. Интересува ме да го сменя заради дължината и за да мина на някаква стандартна система за накрайници (ако въобще има такава) за да мога евентуално да си взема по нататък и бутилка за препарат за безконтактно миене.
Ако беше за Lavor знам откъде, работя с вносителя им. Иначе за тоя Бош от там откъдето си го купил.
XpacTa - специалист
Аненене - той си е със стандартен накрайник маркуча. Аз искам да го сменя за да "избягам" от Bosch. А за Lavor са Aviatrans на Сребърна но предполагам че ще ми искат 70-80 лева за 10 метра маркуч и още незнамколко за пистолет и то стана забрави. Аз питам евентуално ако знаеш от някъде нещо евтино.

Тема "Водоструйка Black & Decker PW 1400K" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: