Ел. инструментите. Консумативи.
doksi - помощник
моля ви кажете си мнението за акумолаторната бормапина на ЕНХЕЛ модел bas 18-2/1ha 18 v,надеждна ли е като за домашни цели и като за 90 лв.[/b]
velsi - Почетен майстор
Пълен боклук. Имам една такава, седи си кротко в найлонова торбичка след като се разпадна.....
Борис - специалист
Супер е ! Имам същата , само , че Agoyama ( едни и същи са , едните са сини , другите жълти ), от две години и вземам акъла ( за домашни нужди ) и нищо не и се е разпаднало,но редовно зареждай батерията. Реална цена около 60 лева . За 90 лева да има поне още една батерия!
EDI - майстор
За тези пари си купи СКИЛ, гарантирано е в пъти по-добре, ОТ посочения от теб инструмент.
doksi - помощник
Мдаааааа,има още една батерия
velsi - Почетен майстор
Която не върши работа точно толкова, колкото и първата. Абе твоя си работа, купи си го и си го ползвай със здраве. "Скил" с две батерии струва 109 лева.
doksi - помощник
кьде да намеря този скил?в практикера гледах 11.4 волта но струваше 139 лв. , с една батерия а ми казаха ,че батерията на скила струвала 100-тина лева.И аз сам се насочил кьм скил но исках да науча какво е мнението на още хора.
Борис - специалист
doksi написа:
кьде да намеря този скил?в практикера гледах 11.4 волта но струваше 139 лв. , с една батерия а ми казаха ,че батерията на скила струвала 100-тина лева.И аз сам се насочил кьм скил но исках да науча какво е мнението на още хора.
Не търси никакъв Скил , а си вземи Айнхела, и пари ще спестиш и ще си доволен като го ползваш за домашни нужди!Нито е "пълен боклук" , нито ще ти се "разпадне в торбичката", а си е напълно нормален инструмент. С такъв " боклук" монтирах 140 кв.м. ламперия,три сглобени клетки за зайци, 110м.первази , камион с ремарке за пясъчник на малкия и още ... .С две думи купи си Айнхела, и бъди щстлив!
velsi - Почетен майстор
Сигурно си гледал някой скъп модел. Може би този:
Изображение
Доколкото знам цените на Скил са: 9.6В 69 лв. 12В 79лв 14,4В 89лв но не съм напълно сигурен. Може да са с 10 лв надолу.
Изображение
Все още тук-там се намират промоционалните пакети от миналата година: Скил 12В с две батерии и радиоуправляема количка за 109 лв.
tassel - специалист
doksi написа:
моля ви кажете си мнението за акумолаторната бормапина на ЕНХЕЛ модел bas 18-2/1ha 18 v,надеждна ли е като за домашни цели и като за 90 лв.[/b]
Аз имам такава от няколко години. До сега работеше добре, обаче от известно време нещо й намаляха оборотите. Работя само на най-високите обороти, а преди въобще не съм стигал до тях. В батерията ли е проблема или нещо друго?

Тема "акумулаторна бормашина 'ЕНХЕЛ' модел-BAS 18-2/1HA 18 V" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: