Здравейте колеги. Вчера си закупих от Бриколаж перфоратор - http://ocs.skileurope.com/skilocs-bg/Pr ... rod_id=516 - който за мое голямо съжаление нещо май не е изправен. Начинаещ съм това ми е първи перфоратор и реших да си взема уж качествена машинка, която за сумата от 239 лв. мисля, че е на добро ниво за домашна употреба. Оказа се обаче, че удерчето има проблем с патронника (глава) или както там се казва. С други думи когато сложа бургия, и съм да речем на режим без удър, бургийката освен да се върти както трябва да си се върти има отклонение в ляво и дясно, което отклонение след като прибавя и добавената в комплекта допълнителна глава за не sds бургии и сложа след това такава, надвишата половин сантиметър. С това отклонение на страни което се получава ми се струва доста трудно да се пробие каквото и да било, и дори опасно. Въпроса ми е, имате ли представа дали това е възможен дефект или е стандартно. Просто досега не съм имал такава машина и незнам какво да очаквам.
пс: Като допълнение, пробвах втората глава с същата бургия на бормашината ми ( пак марка Скил) и няма никакво отклонение от 'траекторита'.
пс2: имате ли някаква представа колко време отнема да се отремонтира някаква повреда в сервиза на Бош на бул Черни Връх (там смятам да отида) ...
пс: Като допълнение, пробвах втората глава с същата бургия на бормашината ми ( пак марка Скил) и няма никакво отклонение от 'траекторита'.
пс2: имате ли някаква представа колко време отнема да се отремонтира някаква повреда в сервиза на Бош на бул Черни Връх (там смятам да отида) ...