Ел. инструментите. Консумативи.
neillmakoli - специалист
Заслужава ли си този перфоратор цената от 160 лв, при условие че на външен вид е в добро състояние, но няма никаква окомплектовка към него, нито куфар нито инструменти?
Мернах го в 1 заложна къща и се замислих ама ми се струва висока цената при условие че няма нищо към него, а и явно е краден щом е само перфоратора.

Как вървят цените на подобна машина на старо ?
velsi - Почетен майстор
Заслужава си. Аз имам същия, купуван също на старо, за долу-горе същите пари. Машината е много добра и няма да съжаляваш.
al-import ltd - специалист
Внимаваи може да е менте щом е без куфар, виж дали има сериен и каталоvен номер и също се загледаи в натписа истинския бош се пише така BOSCH, а при ментетата са обърнати дуквите S и C и гопишат така BOCSH.........
solo5 - майстор
neillmakoli написа:
Мернах го в 1 заложна къща... а и явно е краден
Аз Ви призовавам да не купувате от заложни къщи
Ако изчезнат съм сигурен, че осезаемо ще намалеят кражбите
masterval - майстор
Кражбите по нашите земи "осезаемо ще намалеят" при пълната победа на комунизма (тоест няма да е останало нищо за крадене) :-D

А за да не произвеждам 100% спам, ще кажа, че този модел много важи, но с куфара и проч.
Но има и нещо друго!
Веднъж бях споменавал, че съм виждал китайски фалшификат на този модел - 1:1. Щом цената му е 170, значи е заложен за 100, извод - най-вероятно е фалшив!!!
solo5 - майстор
masterval написа:
Щом цената му е 170, значи е заложен за 100, извод - най-вероятно е фалшив!!!
... или краден :?
masterval - майстор
Ако някой открадне нещо такова, първо би погледнал по магазините и така ще прецени каква е реалната му цена. А тя не е 160 лв.
Затова си мисля, че е внесена нова партида китайски фалшификати.
solo5 - майстор
в заложните къщи цените са различни
обществена тайна е кой снабдява със стока такива места
така че цената на този перфоратор за подобно място си е точно на място

P.S. който си купува някаква техника да се ориентира към официалните представители на марката в съответното населено място, за да няма проблеми :partyman:

Тема "Bosch GBH 2-24 DFR" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: