Ел. инструментите. Консумативи.
vreden - специалист
Здравейте,имам едно от ония ментета на модел 365,не ми се разправя как се сдобих с тази красота,измамиха бащата преди време.Машината работи засега без проблеми но шината даде фира вчера.Кажете от къде да си купя шина на сносна цена.Казаха ми също,че ако съм си вземел нова шина трябвало да сменя и веригата щото не ставали на другите шини.Дайте акъл щото съм повалил едни дървета в двора и целия е блокиран от клони.
sek.1 - специалист
Със шината веригата и един шублер в ръка отиваш в събота на битака. Като влезеш през дясната (втората врата ) от паркинга вървиш само направо и в долния десен край на новите инструменти има един човек който има много резервни части и нови такива ментета. Другия варянт е да отидеш в някой сервиз на реномирана марка и да търсиш дъска от фирмена машина със същата стъпка дължина и височина като твойта. Ако не намериш дъска със същата стъка и размери освен веригата трябва да сменяш и водещото зъбно колело марковите дъски хич не са ефтини за мойта Хускварна е около 60 лева веригата е 25 лева.
vreden - специалист
А в неделя дали ще го намеря този човек,на битака не съм стъпвал от години там,работи ли в неделя?Аз бих си взел и нещо по хубаво.На орегон например стига да не е много скъпо,ама не знам къде да ги търся.Обиколих по практикер и бриколаж ама там са по 45-50лв. на хускварна.
sek.1 - специалист
Само в събота идва човека има много резервни части за тия машини. За нещо по читаво питай dragozow в Арго маркет имат голям сервиз и поддържат наличности за много марки.

Тема "Шина за HusPvarna" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: