• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
В Практикер,100 лв,две години гаранция,дали си струва парите,някой лични впечетления? Мотора е 1000 вата,корпуса е пластмаса,малко хилав :?Промоцията е до 28-ми тоя месец :?

Прикачен файл

DSC01380.JPG
DSC01380.JPG (62.11 KиБ) Видяна 8794 пъти

Прикачен файл

DSC01383.JPG
DSC01383.JPG (69.38 KиБ) Видяна 8794 пъти

Прикачен файл

DSC01379.JPG
ножа отдолу
DSC01379.JPG (73.29 KиБ) Видяна 8794 пъти
parvev - специалист
зависи каква площ ще косиш
Takezo Sensey - модератор
След като ще е електрическа, по-добре тример . :wink:
iveliks - специалист
Само да попитам какво общо има тримера в случая .Според мен от значение е площа която ще косиш с нея ако е до 100 м кв.мисля че няма да имаш проблем а и за поголяма площ става самоче на почивки
Преди време съседа си взе такава само че от Метро и до сега коси ливадата си около 50кв.м.Прецени .Успех.
parvev - специалист
става и за голяма площ ,но косенето става бавно,широчината на ножа е малка
bullet - специалист
Аз кося с тример 350w и става чудесно. Малко е бавно, но става и за големи площи. За косачката мястото трябва да е сравнително равно и да няма бабуни или камъни.
dragozow - майстор
Аз продавам подобни машини, отговора е твърдо не.
todor_velikov - специалист
dragozow написа:
хей ,абе и ти май голям шегаджия стана,всичко което не излиза от твоя магазин не става :lol:

сега по повод косачката ако тревата ти е ниска до 15-20 см става,аз ползвам такава алко за 100 лв вече година ,естествено ако тревата е много висока първо с тример и след това не трябва да се изпуска да избуява се коси.и при мен наклона е бая голям има и буци ,е малко трудно е бутането ,но след минаването става равно като футболно игрище :-D
parvev - специалист
dragozow написа:
обоснови се.
dragozow - майстор
Сервиз и части. Една перка или колело да счупиш ама да има от къде да ги купиш.

хей ,абе и ти май голям шегаджия стана,всичко което не излиза от твоя магазин не става
Нямам това предвид. Има поне 5 подобни модела на пазара за които след година или две ще намериш резарвна част. Цената не е всичко макар да е определяща при избора. Иначе ако е за цена мога да ти кажа къде има и по-евтини, не е в моя магазин :)
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос за електрическа косачка на промоция" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: