Ел. инструментите. Консумативи.
NEMESIS - специалист
Здравейте колеги,аз съм нов в форума и искам Вашето мнение и съвет относно един нагер/електричекса ножица за ламарина/на Спарки-ето този модел:
http://www.sparky.ua/catalog/?cat=107&id=155
Спирам се в избора си на него защото е най мощният от всички на Спарки и цената е много изгодна.
Ще съм благодарен ако изкажете мнение за нагера.
Няма да го ползвам професионално а много рядко,предполагаемата дебелина ламарина която ще режа с него е в повечето случай-1.2-1.5мм-рядко или почти никога 2мм.

Заслужава ли си според вас машинката?
Имам други инструменти на Спарки и съм много доволен :)
Spokoiniq - майстор
що не си вземеш приставката за дрелка, и без тва рядко ще я ползваш?
Niky77 - специалист
Nemesis, нагера на Спарки не съм го продавал, и НЕ ГО ПРОДАВАМ.
Май само в хипермаркетите се продава.Имаше проблем с доставките на части, сега не знам.Не се прави в Ловеч!

Nemesis е запазена марка на свредла за бетон на Макита :yawinkle: :yawinkle: :yawinkle:
Master_Kenobi - V.I.P.
Офтопик
Niky77 написа:
Nemesis, нагера на Спарки не съм го продавал, и НЕ ГО ПРОДАВАМ.
Що се обаждаш тогава, кат няма кво да кажеш?! :? За да ти излезе на още едно място подписа ли? :barb:
Ма то много шарен, бре! :lol: Три цвята... четири реда... Линкове, телефончета... Бравос! :lol: :lol: :lol:
NEMESIS - специалист
Niky77 написа:
Май само в хипермаркетите се продава.Имаше проблем с доставките на части, сега не знам.Не се прави в Ловеч!
В хипермаркетите не съм го срещал никъде-поне не тук в Варна-открих го в магазин в Ловеч на цена 340 лева-смятам че си заслужава на тази цена и характеристиките му са добри :?
Казваш че не се прави в Ловеч-да разбирам ли че е изцяло китайски тогава :shock:
NEMESIS - специалист
Niky77 написа:
Руска е!
Значи да разбирам че е добра и че китайците нямат пръст в тези машинки :)
NEMESIS - специалист
Днес купих нагера :) Пробвах го разбира се веднага.Впечатленията ми засега са отлични от машинката-реже с лекота 3мм. ламарина което ми е повече от достатъчно за моите цели.Заявеното от производителя е 4мм. но не съм пробвал на толкова.Срезовете са чисти,без ръбове и добри.Реже сравнително бързо,не бучи много и няма силни вибраций.
Аз поне съм много доволен от покупката.Модела който избрах е същия като на линка по горе-BN 604-600 вата. :)
velsi - Почетен майстор
Вибрациите ще дойдат малко по-късно. След като изтече гаранцията. Иначе браво. И честито!

Тема "Въпрос за нагер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: