Ел. инструментите. Консумативи.
griffin - майстор
Някой ползвал ли е такова животно, гледах филмчето в сайта изглежда добре, намерих няколко мнения че не ставал за нищо а иначе цената му е доста примамлива спрямо старите пистолети на бош и за разлика от буталцето които ползваха те тук има нещо като вентилатор в задната част на пистолета.
tools - помощник
Колега,аз ползвам такъв от година-година и половина и съм много доволен-няма нищо общо със стария модел с буталото.Принципа на работа е на заден вентилатор и дюза без рубин със странично разпръскване,като можеш да я правиш на различен по форма облак.Пръскам предимно лакове за дърво на водна основа и нямам забележки.За други бои не мога да коментирам.Единственото условие да работи добре е след всяко пръскане да се почиства добре и от време на време да де измива вътрешната мембрана и тръбичката,която е отстрани .
dpp - специалист
А аз се чудя дали да не взема един такъв за да си боядисам апартамента с латексови бои..птедполагам на две ръце ще е перфектно... :?

Тема "Някой ползвал ли е PFS 55(пистолет за боядисване)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: