Ел. инструментите. Консумативи.
evdoki - специалист
Въпроса ми е откъде мога да си взема, може да не е върха на сладоледа , но и да не е пръчка :) , търся прилично качество.
Друго какво трябва да знам за тези поялници, комплекти, консумативи, колко струват, такива работи
Ronin - специалист
Здрасти ...аз скоро си купих райдер....в куфар ....от 20-63 мм....правих питейна вода около 50 м трасе на 1.80 м под земята и като за сефте се справих отлично.....един познат(професионално вик) го погледна и каза че поялника бил много добър с добро тефлоново покритие...цената беше около 80 лв....мисля има модел и с по малко размери 10-15 лв...по евтин.
Знам и че по магазините има някакви турски около 30 лв...не били лоши ........относно консумативи...няма такива....

Изображение
Последна промяна от Ronin на пет юли 03, 2009 11:41 pm, променено общо 1 път.
Spokoiniq - майстор
Незнам защо реших, че става дума за поялник за РР, но не водопроводен, а за брони и други детайли, такъв , който прави шевове.А за него инфо някой?
Ronin - специалист
Ммммм....може и да не съм разбрал правилно...Калоян ще каже...?
evdoki - специалист
Ronin много правилно ме е разбрал.
Точно такъв поялник търся. А откъде си го купи ?
EDI - майстор
Аз също имам на РАЙДЪР, малкия комплект, с 4 накрайника.Добър е, върши хубава работа, като за любители, тефлона не пада от накрайниците.Във всички магазини, където продават РАЙДЪР го има, не е кът.Сега малкия е на промоция - 69 лева.
housedoktor - майстор
Аз ползвам турски Eltos полупрофесионален вече 4 годинки и нямам забележка към него

Прикачен файл

S6301521 (600 x 551).jpg
S6301521 (600 x 551).jpg (85.76 KиБ) Видяна 5884 пъти
sek.1 - специалист
Аз лично съм много доволен от турската марка поялници Акарсу преди пет години с един приятел си ги купихме от битака за по 50 лева аз съм работил малко с моя но приятеля ми с него си изкарва хляба и за сега няма проблеми сменял е само накрайниците за 1/2 и 3/4 цола тръба.

Тема "Поялник за полипропилен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: