• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
Видях някаква нова марка ( за мен поне ) BORT . Покриват голяма гама инструменти , предлагат ги като немски , опаковките и външният им вид са сносни , НО душата им е енигма засега . Цените им са между "куче-перфоратор" и "жълт марков перфоратор" . Бих се радвал , ако някой знае нещо за тях и го сподели . Като млад домашен къщовъртовник се нахъсах да се пообзаведа с инструменти (и да ви кажа , при работа с тях удоволствието е почти като допир с оръжие ), та по стар БГ обичай търсиме нещо здраво, вечно и евтино :)))
panalov - специалист
При руснаците са по известни ,тука още не сме ги чували.
http://www.google.com/search?q=%D0%BF%D ... 1I7ADSA_en
Милен - майстор
Приличат ми на руски Raider :lol:
moimoimoi - майстор
от един извор вода са пили с въпросния райдер,само лепенките.......
dragozow - майстор
Като ги гледам покупката е на късмет.
Странно , в Козлодуй видях по един стелаж в цели два магазина от тия "пръчки" ... НОООО виж "макита" , "девалт", "хитачи" и др. топ-марки - НЯМА ! А, има на "Крес" , обаче както и всичко друго в дивата провинция - само с поръчка ! Ша чакаш бате ....
boltik - специалист
http://www.worldtools.ru/catalog/pics/2971.jpg

Това специално става да затискаш зелето :lol: Два такива изпушиха а на трети му се разфърчаха механиките.Най-интересното е,че един нашенец ги отнесе в бг. :?: :?: :?: :lol:
rolls - специалист
housedoktor написа:
Бау ..Бау :lol:
Бау, бау, ама е оригинално китайско! Малко copy/paste, ама няма как. Те и китайците и те така си мязат ...

Прикачен файл

Raider RD-HD11.jpg
Raider RD-HD11.jpg (15.43 KиБ) Видяна 3899 пъти

Прикачен файл

Bort BHD-1050.jpg
Bort BHD-1050.jpg (47.18 KиБ) Видяна 3899 пъти
griffin - майстор
Ехеее като гледах тия рекламни брошури такъв смях ме напуши не е истина, тая какак как го гледа тоя с дрелката влюбено все едно ей сега ще извади половин милион от джоба си и ще и ги пъхне в въчичката :-)
  • 1
  • 2

Тема "що за инструменти са "bort" ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: