• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
boltik - специалист
Очаквам вашите за и против(мнения от практиката),към двете марки.
Багодарим.
housedoktor - майстор
Винтоверт-твърдо Макита
Перфоратор-Макита
Циркуляр ръчен - равенство
Пендулен циркуляр -Де Уолт
Саблен трион -Де Уолт
прободен трион -Макита
консумативи -Макита
dragozow - майстор
Така поставен въпроса няма точен отговор. И двете марки са добри. Получава се нещо като БМВ и Мерцедес и ЦСКА и Левски.
rolls - специалист
housedoktor написа:
Винтоверт-твърдо Макита
Перфоратор-Макита
Циркуляр ръчен - равенство
Пендулен циркуляр -Де Уолт
Саблен трион -Де Уолт
прободен трион -Макита
консумативи -Макита
А къртач и тежък къртач? :-D
housedoktor - майстор
Нямам наблюдения за къртачи и щлайфове и е несериозно да сравнявам.Иначе е на базата работа с машини от еднакъв клас.Съдружника ми бе фен на Де Уолт и често ми се е налагало при работа да ползвам негова машина
PIP - майстор
Съгласен съм с housedoctor-a. Пендулите на dewalt са много добри, за всичко останало бих предпочел makita. Хвлят и ръчните фрези на dewalt, но аз нямам лични наблюдения от тях.
boltik - специалист
Благодаря за отговорите.Защо попитах?Години наред ползвах раслични марки инстромент.Право да си кажа бяха много изтормозени.От всички инстроменти макитата се държеше перфектно.Миналата година 7 месеца позвах цял арсенал хилти+прахосмукачка.Защото бяха чисто нови ли,нямах никакви проблеми,а аз имах не много-добро мнение за марката.Преди месец облицовах таванско помещение с плоскости.Колко видии се навиха не-помня.Ползвах този деуолт,честно останах много-доволен.Просто немога да реша на кои от двете марки да се спра.По точно за гайковерта.Може би тая жълтата марка е по-скъпичка и затова няма много отзиви за нея. :?
alexpet - напреднал
Аз също се двуомя в момента м/у двете марки и по специално м/у Макита 6281DWAE -,14.4V,2.0Ah,I/0-400,II/0-1300об.,20/36Nm и Dewalt DC731KA 14,4 40Nm 2 скорости. Цената е около 400лв приблизително и за двете. Ще се използва за електромонтажни работи. Моля Посъветвайте ме.
Niky77 - специалист
Макита 8280DWAE / ударния стар вариант на 6281/- на промоция 339,00 лв с ДДС
masterrichi - специалист
Това е последната ми придобивка 2 Makita 8444D с 3 батерий поръчах си я на Евдоки излезоха ми общо 550 лв с доставката страхотни машини,имах и аналоговия DEWALT ама тези са по удобни.Напълно съм съгласен с housedoktor

Прикачен файл

2009-10-15_192601.jpg
2009-10-15_192601.jpg (128.17 KиБ) Видяна 13107 пъти

Прикачен файл

2009-10-15_192502.jpg
2009-10-15_192502.jpg (133.88 KиБ) Видяна 13107 пъти
  • 1
  • 2

Тема "Макита срещу Девалт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: