• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
hakama - специалист
Къде в София ще ми препоръчате да дам старата бормашина за основна профилактика/ремонт ?
Над 20 годишна е, но си действа за по-леки неща.

В нета намерих само тези :
http://www.eurotools.bg/
diaflin - специалист
Пише го на главната страница
Фирма Еуротулс ЕООД има собствен магазин за продажба на едро (склад), офиси, изложбена зала (шоурум) и специализиран сервиз в гр.София , п.к.1784, ж.к.Младост-1, бл.4 - тел. 02-9753111, 02-9753959, факс: 02-9744682.
Аз имах неудачата да обикалям разни сервизи из Русе за един винтоверт, но навсякъде където чуят Б&Д ме отсвирваха. В единия споменаха че Еуротулс били вносителите на Б&Д, но имали проблеми и спрели да работят с тях. Така че може би трябва да отидеш директно в техния офис :? .

И моля те пиши как са се развили нещата, лично съм заинтересуван.
Няма смисъл да ходиш да Еуротулс.Щом машината е на 20 години те няма да я поддържат като резервни части.Работя с тях и знам за какво става на въпрос
diaflin - специалист
JORO_pz написа:
Няма смисъл да ходиш да Еуротулс.Щом машината е на 20 години те няма да я поддържат като резервни части.Работя с тях и знам за какво става на въпрос
Ако те не му направят профилактиката/ремонта , кой тогава?
griffin - майстор
Колега ако намериш сервиз пиши къде :-) аз за това бягам от тая марка като дявол от тамян :-) сервиза е мамата си трака, тия евротулс ги търсих за ножове за саблен трион който имам лелемале кви цени ми спретнаха :-)

Апропо ако си само за профилактика профилактирай си сам машинката, аз имам една такава двускоростна 400 ватова дрелка останала от тъста и след разглобяване изчистване и пълнене на кутията с предавките направо стана като нова :-).
То ако е профилактика ще му я направят,но ако е за ротор или статор или зъбно колело много се съмнявам да имат части.Но нека колегата да пише какво е станало,много ми е интересно.А ако иска може да ми каже и точния модел на машината.Аз работя с тях.Ще им звънна да попитам ако не му се разкарва
hakama - специалист
Модела май е DN7.

КАто работи, нещо все едно стърже вътре !?

Toва стана след една home made профилактика :|

Изображение
griffin - майстор
Мойта е абсолютно същата :-) само че жълтичка :-)
добре ли си я намазал, че моята хлопаше тракаше изключваше предавки абе трагедия ама като и напълних редуктора с грес направо заспа
За това части няма.След като си я отварял явно не е сглобена правилно.
hakama - специалист
JORO_pz написа:
За това части няма.След като си я отварял явно не е сглобена правилно.
И аз така мисля, не е както трябва сглобена.
Какъв е варианта и колко ще ми излезе да ми я обслужат, че сам май няма да стане работата...
  • 1
  • 2

Тема "Сервиз на Balck&Decker" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: