Ел. инструментите. Консумативи.
Teodor_420er - помощник
Понеже не намерих раздел ръчни инструменти пускам тук темата.
Нуждая се от комплект гаечни ключове,хубави клещи,секачки,клещи за заголване на кабели,комлект отверки. Може ли да ми помогнете от кой онлин магазин мога да си ги поръчам качествени и ефтини ще се изболзват за любителски нужди. И ако възможно да ме насочите точно кои модели , марки са изпитани .Благодаря предварително.
Teodor_420er - помощник
Някои да може да даде линк към саит от където да си поръчам
housedoktor - майстор
За любителска работа Top master ги бива , Rico също ми допадат.Иначе качествени са ръчните инструменти на Stanley,Bahco,Draper expert,Irwin и Faithfull.За шпакли и мистирии-Marshalltown Длета -Най добрите за мен са Marples ,но и чешките Narex са много добри.Стяги -Wolcraft и Irwin Quick Grip Хубави думи мога да кажа за инструментите на Kapriol също.За чукове по добро от Estwing няма, практически вечни са (Разбивачите на митове дори не успяха да ги счупят)Отвертки -Wera , Stanley и Irazola.Нивелири-ползвам изключително Sola и Stabila.
negramoten - специалист
отвертки, битове, клещи, секачки - wiha - http://novomet.bg/
ключове, вложки и т.н. - pastorino - http://vesko.net/
Krelion - специалист
Качествените са на едно място,евтините на друго.Ти какво искаш,да си напълниш куфара с железа ,или с инструменти.Отговори си сам :|
griffin - майстор
Ако няма да ги ползва професионално едва ли има смисъл да се набутва с бета, да ще има инструменти които ще ползва веднъж или 2 пъти в годината, не е добре и да купува боклуци ТОП МАСТЕР това е някаква марка внасяна от Райдер доколкото гледах има читави инструменти, за камъни аз предпочитам РИКО за джантите на старата ми кола бях взел такъв и се оказа страшно здрав :-). На читави инструменти може да попаднеш и в железарията до вас ама е въпрос на късмет при безименните, аз имам едни китайски ключове от метро(гаечни) които се оказаха мнооого здрави. За битове за отверка, бих ти препоръчал на хавера потърси в магазините на киров, бош битовете също са много читави поне от това което аз имам но са и бая скъпи :-).
null - специалист
да вметна само, че консумативите (ножчета, циркулярни дискове, битове, свредла и т.н.) на Bosh са в същност на хавера.

Тема "Ръчни инструменти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: