Ел. инструментите. Консумативи.
MaistorqgA - специалист
даите мнения за акумул. винтоверт на Бош 12-2 синя серия
housedoktor - майстор
Кой модел ?Имам и от двата .Към medium duty имам забележка за патронника,но е най удобният,който съм ползвал Големия heavy duty е много здрав ,само малко е тежък .Хубаво е,че зарядните стават от 9,6 до 14,4 В
EDI - майстор
Това е БЕЙСИК ДЮТИ серията.Имам го.Много добра машина.Блокировка на патронника, спирачка, добри обороти да двете скорости, достатъчно мощен.Батериите са добри - 1,5 А/ч.Работил е на екстремни температури.Лятото на 2008 г. правих покрива на вилата и то в голяматта жега, беше около 40 градуса.Машината направо прегря, но работи без проблеми цял ден на пека.Само охлаждах малко акумулаторите преди заряд, защото зарядното отказваше да зарежда /има защита /.
h_service - специалист
Защо си се насочил към Bosch . Според мен на пазара в момента най-добрите акум. винт. са на Makita . Скоро тествах модела TD090DWE Makita . Компкатен и доста мощен за 10.8V . Много ми хареса,че под спусъка има лампичка ,която се включва автом . при натискане на спусъка .

Прикачен файл

td090d.jpg
10.8V,1.3Ah,0-2400об.0-3000уд,90Nm
td090d.jpg (39.63 KиБ) Видяна 5355 пъти
sanders - специалист
За GSR 12-2 ли говориш? Ако става дума за него мога да ти кажа че е доста слаб и всички модели на макита се държат в пъти по-добре.
Имам оплаквания от клиенти. Правени са в Китай и не съм впечатлен от този модел. Да не говорим, че винтоверите на бош доста дефекти взеха да дават напоследък. Не се набутвай с този модел!

Прикачен файл

3120204.jpg
3120204.jpg (18.27 KиБ) Видяна 5337 пъти
Последна промяна от sanders на пон яну 18, 2010 11:24 am, променено общо 1 път.
h_service - специалист
Равностойният модел на боша ,за който пишеш е модела на Makita 6261DWE и със сигурност е с по-надеждна батеря и зарядно от боша !

Прикачен файл

6260DWE.jpg
6260DWE.jpg (12.78 KиБ) Видяна 5354 пъти
h_service - специалист
Съгласен съм с sanders . Батерийте на боша са китайски ,а на макитата са японски
sanders - специалист
:) Личи си че имаш опит Орешков :) Сайта Ви беше паднал преди малко за доста дълго време. Карайте им се на топхост.
h_service - специалист
да видях, не сам доволен от тях въобще и мисля сериозно по въпроса :)
sanders - специалист
Мини на http://fcolor.bg. Работих за тях и мога да ти кажа, че услугата е мн добра. В пъти по-добре от ICN i tophost. Сайта ти е на PHP тъй, че нямаш никви грижи. Те предлагат само Linux admin hosting.

Тема "Бош" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: