• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
griffin - майстор
Здравейте на всички ориентирал съм се към 2 нови инструмента към колекцията ми моля ако има хора които ги имат и ползват да споделят впечатления
Лентов Шлайф
http://sparkypowertools.com/en/tools/co ... 4/MBS_976E

Дрелка
http://sparkypowertools.com/bg/tools/co ... 1/BUR_131E

мерси предварително на отзовалите се
housedoktor - майстор
Имам близки модели :BUR 150CET дрелка и MBS 876E лентов шлайф.Дрелката е безупречна ,шлайфа го бива . Моя модел е заоблен отгоре и не може да работи поставен на гръб.Това само ме дразни при него
sanders - специалист
150 е по-добрият избор :)
griffin - майстор
Мерси на всички за мненията вече закупих BUR 131E или по скоро модификацията с куфарчето BK3 и "MBS 75" лентовия шлайф според тия в магазина е някаква стара модификация 630W която прилича на профи лентовия шлайф на бош на външен вид :-)
Kumay - майстор
Пробвай се да върнеш лентовия шлайф! Не съм сигурен, но това май е руското изпълнение, за което няма части!
griffin - майстор
Има чаркове вече се запасих с лента и четки, човека в сервиза каза че все още се поддържат. За сега останах много доволен, вчера пилих над 1 час почти без да го спирам и единственно загря желязото отдолу където се трие и гърба на шкурката, мотора даже не се замисли. А и като разгледах модела на бош "GBS 75 AE" е почти едно към едно с тоя дето съм зел :-) за 145 лв. мисля че си струва :-)
profesionalist_wood - майстор
Аз купих лентов шлайф на спарки MBS 876 E 700 вата преди 2 месеца за около 145 лв,добър ли е модела или е бутафория на известните марки?
Kumay - майстор
profesionalist_wood написа:
Аз купих лентов шлайф на спарки MBS 876 E 700 вата преди 2 месеца за около 145 лв,добър ли е модела или е бутафория на известните марки?
Ами след като си го купил, май трябва да даваш мнение, а не да търсиш! :? :? :?
mitko64 - майстор
Имам такъв без Е екстрата. Не, че го ползвам професионално, но доста често. Имам го от 4г. и единственият проблем е, че преди 6 м. почна да прекъсва по време на работаа. Понеже му беше свършила гаранцията, го разглобих и видях, че спусъка се е задръстил с трици. Почистих го външно доколкото е възможно, и оттогава бачка безотказно.
  • 1
  • 2

Тема "Събирам мнения за дрелка и лентов шлайф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: