Ел. инструментите. Консумативи.
subzero - специалист
искам да попитам каква е разликата между лазерна и електронна ултразвукова ролетка че разликата в цената им е толкова голяма ?
housedoktor - майстор
еднота използва лазер,другата ултразвук.Лазерната е по -прецизна с по-малка възможност за грешки
subzero - специалист
на тази също пише че е с лазерно насочване, а е ултразвукова а и цената в сравнение с другите е доста по ниска ? тази дали ще ми върши работа да си измервам без проблем? http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=bg
velsi - Почетен майстор
Няма да ти върши работа. Казаха ти "лазерна", а не с "лазерно насочване". Ако ще и със сателитно насочване да е, тя пак си остава ултразвукова. А те не мерят вярно и лъжат. Ама с много!
housedoktor - майстор
Това по-скоро има лазерен маркер .Ще те заблуди -ултразвука се разпространява по различен начин от светлината.Например -насочваш лазерният маркер към стената ,а ултразвука се отразява от някой мебел ,който е на пътя му .В резултат : грешно измерване .Аз използвам ултразвукова Ryobi и си работи перфектно,но само в празни помещения
ivanovrg - специалист
и аз имам една ултразвукова
за нищо нестава

на чист терен мери,но къде такива
:-D
сега съм се насочил към лазерна
ArturDent - Почти Безобиден
Ултразвукувите, зависят и от влажността и температурата на въздуха в помещението, както и от атмосферното налягане. :shock:
Вярно с промяната им грешката е приемлива, но....
shadowman - майстор
Тази си я купих преди време от Ауко че ми се водя евтинджок и може би щях да прежаля парите. Не мери милиметрите и закръгля размера, но на мен ми трябват милиметрите и затуй не ми върши работа, инак показва температурата.

Тема "ел ролетка?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: