Здравейте някой има ли мнение за въпросната машина,решил съм да си купувам нещо уж по-висок клас,търсих но никъде не е обсъждана?Единствените мнения който прочетох бяха от един руски форум,там се споменаваше че имала проблем с копчето за превключване на режимите и не била за продължителна работа.
Здравей, аз в началото на месеца си купих макита HR2470. Купих я от колегата Kumay на цена около 50 лв. по-ниска от пазарната и с безплатна доставка. Ако си решил да купуваш нещо на Макита свържи се с него и се пазари за по-ниска цена от по магазините(директен вносител е на Макита). Та за перфоратора(HR2470 - не за твоя модел) какво да ти кажа. В бетона няма опир. Взех си и оригинално свредло от него и до сега съборих 3 каси(пробиване дупка до дупка и после рязане с флекса на арматурата) и още малко друга замазка в апартамента ми. Ако уцеля арматура я къса. Иначе къртенето в бетон му е малко слабичко(за плочки и други по-лесни неща е перфектен). Може да се дължи и на това че си купих менталиви шило и секач за по 6лв. Със друг не съм работил, но с тоя пробиването в бетон е детска игра. А бетона в апартамента е на 35 години. Иначе ако си купя истински шило и секач може и къртенето да се пооправи.
Та това е, дано съм ти бил полезен.