Ел. инструментите. Консумативи.
ivanov6600 - специалист
Здравейте колеги, трябваше ми някакъв лек перфоратор и бях решил да си взема 2-18 заради теглото. Отидох в магазина и ми предложиха нов модел лек перфоратор GBH 2-20D. Какво ще кажете. Съвсем малко е по тежък 400гр. може би заради функцията за къртене.
http://bg.bosch-pt.com/boptocs2-bg/%D0% ... /index.htm
zillius - специалист
Не мисля ,че ще съжаляваш ако си вземеш перфоратор Бош от синята серия! :)
valat111 - специалист
И синята серия на Бош са с "дръпнати очички"...в тоя ценови клас е и Макита HR2470...ако мислиш още сто години да работиш с перфоратор, вземи Макитата...не съм им рекламен агент, нито търговец.
ivanov6600 - специалист
Значи по- принцип всички инструменти са ми син Бош.
Относно прехвалените Макити, мерси но повече никога няма да си взема Макита дори и ключодържател. Ако ще взимам инструмен ще е от Бош нагоре.
Перфоратора го взех и на пръв поглет е доста добре. Направих две три дупки доволен съм.
ralev - специалист
Не вярвам някой да даде отзиви за машина която от скоро е на пазара и не се е доказала във времето. Виждам че искаш лека и малка машина, аз ти препоръчвам HILTI T1 https://www.hilti.bg/fstore/holbg/LinkFiles/TE1.pdf

Но ти май вече си взел Боша :roll:
valat111 - специалист
Направих две три дупки доволен съм. С две-три дупки ще останеш доволен и от червената серия на Райдър.../синя май няма/...направи 20.000-30 000...само Макита ще издържи толкова...синият Бош няма да устиска и 10 000.
valat111 - специалист
Ралев, на това Хилти, за да му изкараш парите май ще трябва да направиш топлоизолация на Айфеловата кула.
ivanov6600 - специалист
На Хилтито цената е 315лв. На Боша 329лв. Взех Боша заради къртенето. В момента нямам възможност да направя повече дупки от посочената бройка.
Имах Макита малка акумолаторна отверка която ползвах супер рядко и точно когато наистина ми потрябва ме предаде. Перфоратора Макита за 3 години не толкова интензивно ползване и точно когато трябваше реши, че не му се работи.
Имам два боша 2-26 7 години тежка и безмилостна експлоатация и никакъв проблем. Е как да си взема макита
rolls - специалист
valat111 написа:
И синята серия на Бош са с "дръпнати очички"...в тоя ценови клас е и Макита HR2470......
Те Макита май и в Турция правят ...
ivanov6600 - специалист
Ами незнам, може и аз да съм карък но факт.

Тема "Отзиви от Бош GBH 2-20d" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: