Ел. инструментите. Консумативи.
nikibol - специалист
Здравейте.
Бормашинката ми/спомената по горе/ отказа да работи. При положение, че е ползвана около час /всичко на всичко/, се почудих, какво и стана. Излезе, че проблема идва от пусковия бутон.
Същият се е скапал/една пластмаса натискаща контактора буквално се е стопила/изтрила/.
Тръгнах да търся резервна част/в Пловдив/ и излезе, че въпросното копче струва, колкото половината машина, та: Интересува ме, дали не може да се сложи някакво взаимозаменяемо копче или .. и аз не знам какво да е правя. От къде другаде мога д апотърся такова копче освен от Киров.. тук в Пловдив.
Повече никога не бих си купил Скил... може да дам малко повече пари, но.. Спарки да е.
Благодаря Ви предварително.
housedoktor - майстор
Колега ,понеже някой модели на Скил се слават като чупливи машинки,то все някой във форума ще има някой мъртвец.Пусни обява за конкретната част със снимка
nikibol - специалист
housedoktor написа:
Колега ,понеже някой модели на Скил се слават като чупливи машинки,то все някой във форума ще има някой мъртвец.Пусни обява за конкретната част със снимка
Модела е както записах Skil 6002.
Часта която ми трябва е тази... отбелязана на снимката.
Ако на някой му се намира такава... да каже от къде мое да се вземе и за колко пари.
Лека вечер и късмет.
[/img]

Прикачен файл

Skil-бутон.JPG
Skil-бутон.JPG (30.44 KиБ) Видяна 1842 пъти
sparow - специалист
Аз искам да питам,понеже имам подобна.Как да изхвърла ударния механизъм,да остане само за пробиване на метал и др.без камъни и бетон.И другото ,което ,възможно ли е мотора да се регулира по фазов път или знам ли? но не с честотен регулатор-?

Тема "Проблем с бормашинка Skil 6002-пусковият бутон отказа." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: