• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
chino_sz - напреднал
някой да знае къде мога да си закупя ето такова нещо в България: http://www.allproducts.com/machine/joun ... print.html
И какво му е точното наименувание на български, защото преведено буквално означава "портативен вентилатор" но в Гугъл нищо не открива под това име?
hygro - майстор
Потърси на моторна или въздушна метла.

http://www.preceni.com/search.php?query ... ortby=name
chino_sz - напреднал
благодаря ви много за помоща, само че като гледам цените май ще трябва да понатрупам малко бюджет и тогава ще е.То защото аз само компютърът ще си чистя с тази моторна метла ,така че по-нанатък ще е.Благодаря много още веднъж и лека вечер на всички ви. :)
peter_m - специалист
Тогава по-добре се насочи към компресор :-D Перфектно се чисти прах.
chino_sz - напреднал
то компресор ама трябва да е някакъв по-малък и да е на 220V?Някой да е чувал за такъв?
peter_m - специалист
Аз съм чувал за такива на 220 волта :-D

Иначе има едни малки за коли, при това доста по-ефтини от това, което търсиш, но не знам колко ще духат и са на 12 волта

Давам ти още една идея (поне аз така чистя праха от компютъра). Взимаш сешоара на жената и си готов, само трябва да има функция за студен въздух (или регулатор за топлото да го направиш на възможно най-малко). Ако има и приставка стесняваща отвора за въздух още по-добре. :roll:
chino_sz - напреднал
да и аз съм чувал за такива на 12V, но такъв не ми върши работа.А за номера със сешоара съм чувал,но за съжаление аз все още не съм женен и по тази логика нямам и сешоар :lol: .Има и разни спреьове за почистване и мисля да пробвам този вариант за сега.
peter_m - специалист
По-добре си купи сешоар 20-тина лева или си намери жена. Спрея ще го издухаш и толкова. Като дезодорант ... ама нали се сещаш че ще духаш повечко време отколкото се пръскаш със сешоара.
Kumay - майстор
Само сешоар е по-евтино, отколкото жена със сешоар! :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 2

Тема "Portable Blower някъде в България?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: