• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
DEYCHEV - специалист
имам въпросче преди време бе пусната тема за винтовети където се обсъждаха тези 2 машинки http://sparkypowertools.com/bg/tools/co ... 11/BR_100E и http://www.skileurope.com/catalogue/ind ... F0156222AA [/url] , и повечето мнения бяха че скила е още нов на пазара и не е проявил особенности. надявам се вече хората притежаващи някоя от машинките да напише + и - за тях ползвани като винтоврт и бормашина
DEYCHEV - специалист
как да си махна темата
DEYCHEV - специалист
но да те питам сега разгледах темата дето ми я прати мислиш ли че със спаркито ще мога да ги завия тия винтове където ти си ги завил с скила в дървото
pavkatay - майстор
категорично НЕ. спаркито е малка бормашинка не е винтоверт. темата ще ти я махнат като преценят и като помолиш :)
l_bonev - специалист
аз лично си купих спаркито в края на 2008г. и трябва да кажа ,че съм много доволен от него.Колко шкафа е направила, само тя знае,но аз я ползвам най-вече за пробиване , за завиване използвам винтоверт на Хитачи.Иначе мошинката е малка ,компактна , удобна и цената не и е никак лоша.За скилчето нямам мнение ,защото не съм го ползвал,но предполагам ,че е по-добро .Все пак изчакаи още мнения от колегите.
DEYCHEV - специалист
нямам нито малка дрелка нито витоверт колкото ми се налага да пробивам толкова и да завивам та се чудя кое от 2-те е по мултифукционално или кое мога да заменя с китайче
pavkatay - майстор
ами той скила си е китайче :lol: . но като за винтоверт има добър въртящ момент-всичките му 27 н/м са си налични. според мен бормашинката е това с,което можеш да направиш компромис за битови цели в случая
DEYCHEV - специалист
сега като гледам какво пишат производителите спаркито пробива до ф10 стомана а скилчето до ф8 което мен не ме бърка ако наистина могат да се справят но пък спаркито нли е бг та си мислех че е по качествено но в един магазин ми казаха че и неговите части са от КНР та май немога да търся кой знае какво качество от машинки под 200 лв
DEYCHEV - специалист
друго ми направи впечетление на сайта на скил има винтоверт с мвтална глава и тактв с пластмасова ?дали металната е по издръжлива :?
  • 1
  • 2

Тема "sparky BR 100E vs skil 6222AA" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: