• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
dimovdid - специалист
Здарвейте, Колеги!
Имах много хубава дрелка от старите на Елтос Ловеч, но се счупи едно зъбно колело и трябва да си купувам нова. Ще я използвам за обща употреба и отчасти за винтоверт.
Спрях избора си на следните модели, които могат да се купят от Англия по Интернет.

Bosch GSB1600RE-51 Euro
Bosch GSB13RE -64 Euro
Makita HR1621K -61 Euro
Към цената се добавят+12 Евро за доставка
http://www.axminster.co.uk/makita-hp162 ... tomsection

Или евентуално Спарки BUR150E за около 100 лева.

Какво бихте ми препоръчали Вие?
Благодаря Ви!
Димо
Последна промяна от dimovdid на съб юли 17, 2010 7:56 pm, променено общо 1 път.
mirk - майстор
Спарки, дрелките им са здрави, частите са евтини, има ги навсякъде. Сервизи също под път и над път, а и ако си по сръчен и сам можеш да си я оправиш.
valat111 - специалист
За професинални нужди или за домашно ползване/от теб и съседите наоколо/?
housedoktor - майстор
2 и 3 са добър избор ,Аз лично ползвам Sparky - BUR 150CET и лоша дума не мога да кажа ,само ме дразни че не е във фабричен куфар .Ако купуваш от Англия ,то това е много изгодно :"азиатската" серия на Макита

http://www.screwfix.com/prods/43079/Pow ... Drill-240V

А тук ти е много изгодна Макитата с подаръчета

http://www.itslondon.co.uk/pd_MAK110HP1 ... nDrill.htm

Виж и за RYOBI ,доста прилични са и на хубави цени
valat111 - специалист
Бих предпочел Макитата от втория линк на housedoktor
dtmf - специалист
Купих си малка ударна дрелка-винтоверт Блек и декер KC600H от Бг за 150 лв. После се порових из западните сайтове и видях че там върви към 50$(под 100 лв.) ....Казах си че следващия инструмент ще го купя от вън.
Харесах си Макита TD 020 ,попаднах на немския сайт www.fixxbuy.de от който ми излезе 70 евро с доставката до Бг. Тук цената е същата ,ама умножена по 2 :lol:
diaflin - специалист
housedoktor написа:
... screwfix.com ...
На този сайт продават и продукти на Спарки. Кaто този модел - BUR2 160E изглежда доста по-различно, от това което се предлага на БГ пазара - дизайна е друг, а и модела за английския пазар е 720W, а за БГ - 500W.

@housedoktor

Пазарувал ли си от сайтове-те които си посочил и ако да, имаше ли някакви проблеми с доставка , мита .. ?
Kumay - майстор
diaflin написа:

На този сайт продават и продукти на Спарки. Кaто този модел - BUR2 160E изглежда доста по-различно, от това което се предлага на БГ пазара - дизайна е друг, а и модела за английския пазар е 720W, а за БГ - 500W.
В България машината е същата и струва 155,00лв! По БГ сайтовете снимките са на стария модел, но по магазините е новия, като в Англия!
housedoktor - майстор
diaflin написа:
housedoktor написа:
... screwfix.com ...

@housedoktor

Пазарувал ли си от сайтове-те които си посочил и ако да, имаше ли някакви проблеми с доставка , мита .. ?
Да пазарувал съм и на място от магазина и 4рез куриер.Никакви проблеми.Има колега от форума може да ти закупи каквото пожелаеш
Kumay - майстор
Докторе, "Site" е търговска марка, а не азиатска версия на Макита! Има модели на Мактек за Site, но съм мяркал и Спарки, и откровенни китайци! Май цената си показва кое какво е!
  • 1
  • 2

Тема "Избор на дрелка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: