Ползвал ли е някой инструменти от тази марка и какви впечатления има? Лично аз се оглеждам за ел. ренде , оберфреза и мултишлайф , като ме интересуват надеждни хоби инструменти !
Ел. инструментите. Консумативи.
Smarin
- специалист
41 мнения в "Инструменти ISKRA-ERO"
housedoktor
- майстор
Струват ми се скъпички за хоби ползване.А и виж със сервиза им как стоят нещата -непопулярни са у нас.
housedoktor
- майстор
виж им цените-перфоратор 200 лв ,ренде 169лв ,циркуляр 239лв.Мултишлайфа е май само на добра цена-89 лв с аксесуари 165 бр .За хоби инструмент са скъпи доста.А не ти пожелавам да влизаш в сервиз с непопулярен инструмент.Я да споменат колегите -колко от тях са чували за искра еро Още ли смяташ,че дрънкам празни приказки?
comunikator
- специалист
PERLES – Швейцария, ISKRA-ERO - Словения. Двете марки принадлежат на концерна Hidria и се произвеждат в Словения.Според мен доста високи цени за такъв нисък клас (ИСКРА). Особено акумулаторните им вертве 230лв за 15Нм малко множко ми изглежда за мен специално.Работил съм с едно ръчно циркулярче 1400Вата доколкото си спомням,едно приятелче го беше купил - нищо особено не беше , даже малко дървено седеше в ръката.
Smarin
- специалист
За тези пари няма как да е нещо супер , това е ясно . Това , че в България една марка не е популярна не значи , че не става за нищо , пък и щом като дават 2 години гаранция все има и сервиз (е сигурно ще е мътна и кървава , но наскоро имах проблем със сервиза на едни малки флексове спарки , тъй че застраховка няма ) . явно не ви допада много марката , ако на мен ми допадаше дали пък щях да ви питам
препоръчайте нещо тогава ! Да забравим за марки като райдер , ейнхел и производни

housedoktor
- майстор
Мактек е добро.Ако поръ4ваш от чужбина RYOBI - профи инструмент ,но от ниския клас (цени под тези на искрата ) .Някой неща на B&D също ги бива .За мултишлайф ,ако нямаш бюджет за Dremel -вземи искрата и пробвай
moji
- напреднал
lazo_2 написа:За тези пари няма как да е нещо супер , това е ясно . Това , че в България една марка не е популярна не значи , че не става за нищо , пък и щом като дават 2 години гаранция все има и сервиз (е сигурно ще е мътна и кървава , но наскоро имах проблем със сервиза на едни малки флексове спарки , тъй че застраховка няма ) . явно не ви допада много марката , ако на мен ми допадаше дали пък щях да ви питамтука в тоя сайт боготворят Макита. Но според, хайде да го наречем "мое скромно" виждане, който се обзаведе с дърводелски инструменти на Макита, или не е в час с материята, или много е чел от този форум. Не че са лоши, но в тази област машините им на "нормални" пари са меко казано посредственипрепоръчайте нещо тогава ! Да забравим за марки като райдер , ейнхел и производни

Тема "Инструменти ISKRA-ERO" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература