Ел. инструментите. Консумативи.
Smarin - специалист
Ползвал ли е някой инструменти от тази марка и какви впечатления има? Лично аз се оглеждам за ел. ренде , оберфреза и мултишлайф , като ме интересуват надеждни хоби инструменти !
housedoktor - майстор
Струват ми се скъпички за хоби ползване.А и виж със сервиза им как стоят нещата -непопулярни са у нас.
Smarin - специалист
Никак не ми помогаш така :)
Kumay - майстор
Марката е на Perles.
Виждал съм ги в производствените цехове в Словения, но беше преди пет години!
Сега мисля, че се правят в Китай.
За качеството - нищо не мога да кажа.
Мисля, че са нискобюджетни изпълнения!
Това мога да помогна - сори че е малко!
housedoktor - майстор
виж им цените-перфоратор 200 лв ,ренде 169лв ,циркуляр 239лв.Мултишлайфа е май само на добра цена-89 лв с аксесуари 165 бр .За хоби инструмент са скъпи доста.А не ти пожелавам да влизаш в сервиз с непопулярен инструмент.Я да споменат колегите -колко от тях са чували за искра еро Още ли смяташ,че дрънкам празни приказки?
moimoimoi - майстор
доколкото съм разглеждал такива инструменти-не са нищо особено,не са и много популярни
виж perles е друго нещо
comunikator - специалист
PERLES – Швейцария, ISKRA-ERO - Словения. Двете марки принадлежат на концерна Hidria и се произвеждат в Словения.Според мен доста високи цени за такъв нисък клас (ИСКРА). Особено акумулаторните им вертве 230лв за 15Нм малко множко ми изглежда за мен специално.Работил съм с едно ръчно циркулярче 1400Вата доколкото си спомням,едно приятелче го беше купил - нищо особено не беше , даже малко дървено седеше в ръката.
Smarin - специалист
За тези пари няма как да е нещо супер , това е ясно . Това , че в България една марка не е популярна не значи , че не става за нищо , пък и щом като дават 2 години гаранция все има и сервиз (е сигурно ще е мътна и кървава , но наскоро имах проблем със сервиза на едни малки флексове спарки , тъй че застраховка няма ) . явно не ви допада много марката , ако на мен ми допадаше дали пък щях да ви питам :) препоръчайте нещо тогава ! Да забравим за марки като райдер , ейнхел и производни
housedoktor - майстор
Мактек е добро.Ако поръ4ваш от чужбина RYOBI - профи инструмент ,но от ниския клас (цени под тези на искрата ) .Някой неща на B&D също ги бива .За мултишлайф ,ако нямаш бюджет за Dremel -вземи искрата и пробвай
moji - напреднал
lazo_2 написа:
За тези пари няма как да е нещо супер , това е ясно . Това , че в България една марка не е популярна не значи , че не става за нищо , пък и щом като дават 2 години гаранция все има и сервиз (е сигурно ще е мътна и кървава , но наскоро имах проблем със сервиза на едни малки флексове спарки , тъй че застраховка няма ) . явно не ви допада много марката , ако на мен ми допадаше дали пък щях да ви питам :) препоръчайте нещо тогава ! Да забравим за марки като райдер , ейнхел и производни
тука в тоя сайт боготворят Макита. Но според, хайде да го наречем "мое скромно" виждане, който се обзаведе с дърводелски инструменти на Макита, или не е в час с материята, или много е чел от този форум. Не че са лоши, но в тази област машините им на "нормални" пари са меко казано посредствени [-X

Тема "Инструменти ISKRA-ERO" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: