Ел. инструментите. Консумативи.
rolls - специалист
Здравейте съфорумци (да не казвам колеги, 'щото съм далече още).

След известно време съм решил да правя едно ремонтче из къщи и единия от етапите ще е обличане на таваните с гипскартон. Опираме до монента със закупуване на винтоверт за навиване на рапидните винтове. Беше ми щукнало да взимам една Макита 6821, но понеже не смятам да се занимавам професионално с това (картон де) не виждам смисъл да го вземам. Не съм се разубедил напълно, но все пак 150-200 лева отгоре на някоя 'еднодневка' не са малко пари.

Та въпроса е за това?

Ползувал ли го е някой и ако е - да сподели впечатления?

Благодаря предварително!

Прикачен файл

1_big.jpg
1_big.jpg (12.76 KиБ) Видяна 8818 пъти
dragozow - майстор
Колко пари е това? Имай предвид че като си купиш скъпа машина ще я имаш по-дълго. Ако няма да се занимаваш с това професионално вероятно и цял живот. Ако го взимаш с идеята да свършиш работа и да го хвърлиш взимай тоя Райбер.
tokuro40 - специалист
купи си винтоверт на ''крес'' и ще си свиркаш ,пък и ще го позваш и за други цели :o :o :o
Niky77 - специалист
tokuro40 написа:
купи си винтоверт на ''крес'' и ще си свиркаш ,пък и ще го позваш и за други цели :o :o :o
Глупости, послушай Драгозов! И дано да изкара Райбера!
rolls - специалист
dragozow написа:
Колко пари е това? Имай предвид че като си купиш скъпа машина ще я имаш по-дълго. Ако няма да се занимаваш с това професионално вероятно и цял живот. Ако го взимаш с идеята да свършиш работа и да го хвърлиш взимай тоя Райбер.
Да ти кажа честно за цената ... не я знам. Рових из Нет-я и ми изкара някъде към 50-60 лева, но някъде 90 и нещо (ако е 90-100 ще взема нещо по-скъпо и качествено естествено). За инвестицията с цел по дългото ползуване на качествена машина - за това няма 2 мнения. С тая цел си взех преди време перфоратор Бош и съм много доволен (субестивно мнение все пак).

Идеята ми за това е да си свърша работата. Утре ще проверя цена и ще споделя.
Последна промяна от rolls на нед яну 04, 2009 5:12 pm, променено общо 1 път.
rolls - специалист
Niky77 написа:
Глупости, послушай Драгозов! И дано да изкара Райбера!
Донякъде е прав. Казвам донякъде, защото не обичам да давам пари за боклуци. Предпочитам да имам едно нещо (инструмент в случая), но да е качествено.
От друга страна пък като/ако не ми трябва постоянно ...
solo5 - майстор
на Спарки мисля, че са около 140-150лв
но ако този е с добри параметри, мисля че си заслужава 50-60лв :roll:
miroslav_kn - специалист
Според мен по - добре да си вземеш винтоверт не за рапидки и да си го ползуваш за всичко след като ще правиш само няколко тавана. Мисля че за 150 - 180 лв.ще си купиш добра машина.
Niky77 - специалист
Пак ще кажа - щом е за малко работа взимай Райбера и колкото изкара! А за по-малко от 250лв нищо свястно няма!
jimmy_bar - специалист
пичове аз основно работя с винтовер като ползвам специален накрайник наречен стопер,има ги в BRICOLAGE 2 за 5 лв въпреки че не ми е проблем и с обикновен PH2.С винтовера не се съобразяваш и с кабелите.

Тема "Малко помощ за винтоверт ..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: