• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
ferrari4456 - специалист
Някой може ли да ми препоръча хубави бургии за армиран бетон, обикновенно ползвам на Hawera 10мм с работна дължина 40см и 12мм с работна дължина 25см и 16мм пак с 25см работна дължина.
Принципно бях доволен от тях, но днес разгледах 10мм-вата и отпред върха от едната страна е леко деформиран.Може би е заклинило в арматура, но сега не дупчи добре и след 20дупки отива на кофата, някой може ли да ми препоръча нещо?
Благодаря на хората който ще ми отговорят предварително!
marian1 - майстор
След няколко сменени марки и разновидности, стигам до извода че: Или бетона е станал по твърд :lol: или са започнали да влошават качеството на свредлата - много по вероятно - вече и на няколко хилти им изгубих короните ( отлепиха се ) :lol: преминах на вариант - райдер - да, дупчи малко по-бавно, но хич не ми пука за свредлото и хич не му бая - цената е смешна, сравнена с 25 лв хилти - ( това ми е последната купена, и запомнена цена, за това нея цитирам и то това за ф6 или 8 х 15 май беше ) а търсената от теб ще струва 7-8 лв райдер и сигурно около 50 маркова
Chefo77 - майстор
Аз си взех втори четириглав Райдър, но 8х210 мм (150 работна) и след 200 дупки по цялата работна дължина на свредлото в брутално корави замазка и плоча, мога да кажа откровено, че съм доволен!
Малкия (6х210) днес очатка 4 арматури :? или мина покрай 4 арматури във владиславовски бетон. След поне 600 направени дупки, с двусантиметрова посиняла част отпред и все още на мястото си видия, след днешните изпълнения окончателно станах фен на тези свредла! Ако някъде ги набарам (че ме мързи да ги търся), ще си взема 10 да си имам :)
7-8 за Райдър означава, че ще е с позлатен държач и цикламена финтифлюшка отзад. Цената на четириглава десятка е 3-3.50.
kam34 - специалист
Бре, откъде ги купи тез райдери. Онлайн могат ли да се поръчат от някъде.
Chefo77 - майстор
Вероятно могат, но аз си обичам директното пазаруване. За жалост в магазина, от който ги взех, моя размер свършиха и сега трябва да търся други места :( Иначе магазина, от който ги взех, е Сасунци-Давид, но ти не си от Варна, предполагам.
ivanovrg - специалист
аз ползвам четириглавите на хилти но цената им е солена
скоро си взех няколко ф6 (четириглави по 1,50) и за цената си са доста добри
щом издържат 2-3 таван -супер
marian1 - майстор
Райдер имат официален магазин на Ломско шосе - там е и сервиза - за другаде не знам, намира се почти на изхода на София малко преди околовръстното шосе.
gogo7777 - майстор
За такива бургии, просто си купувайте по-често Лъки Бой (за децата де), може да ви се падне някоя читава.
Chefo77 - майстор
gogo7777 написа:
За такива бургии, просто си купувайте по-често Лъки Бой (за децата де), може да ви се падне някоя читава.
Ахаха, колко си забавен.
Или май е друго...
  • 1
  • 2

Тема "Бургии SDS+?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: