Ел. инструментите. Консумативи.
ivanvasilev1970 - специалист
Здравейте,
някой скоро купувал ли си е стойка за бормашина?
Това го продват в LIDL:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-A12 ... _15811.htm

Как вървят цените на тези стойки по принцип? А имат ли си менгеме, зашото това си има?
33 лева добра цена ли е?
Благодаря предварително за мненията.
Иван
bulhomes2 - майстор
Имам такава. Не очаквай голяма стабилност, но за дребни работи става.
dpp - специалист
Спрямо българската на Спарки как се представя??. Ще взема да мина да я огледам и аз, налага ми се отвреме на време нещо да пробия перпендикулярно и не само и си е мъка...
bulhomes2 - майстор
Ми аз не знам как е Спаркито. Всъщност какво пък толкова ти трябва? Пробивах 1/2" тръби и си ги надупчих. Леко му се ходеше наляво или надясно, но бургиите си ги точа сам и никога не съм твърдял, че мога да го правя. Много бързо му се прееба болтчето (или гайката) за стягане на стойката по височина, но не е болка за умиране. Като хептен откаже - па едно болтче е....
Mega - специалист
За тези пари само менгемето не може да се помирише, камо ли за стойката. За хоби работа е прекрасна. Аз си я купих. Силно препоръчвам и ножиците за клони по 6 и нещо лева. Разкошни са и режат много здраво и чисто.
EDI - майстор
На тази стойка и аз и хвърлих око.Мисля да мина и да я видя, ако ми остане време.
Mega - специалист
Еди, виж и ножиците. Препоръчвам.
bulhomes2 - майстор
Mega, туй менгеме леко се притеснявам да го напъна. Се ми се чини, че е от нещо като пластмаса. За задържане на детайла под дрелката - става, ама да не си помисли някой да го ползва за преса....
Mega - специалист
... Ами то за това е направено, да държи детайла на хоби машина. Перфоратора там не мога да събера. ;)

Тема "Стойка за бормашина от LIDL-заслижава ли си?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: