Ел. инструментите. Консумативи.
slonoce - специалист
Колеги подариха ми една китайска водостуйка но разбирасе има оловка без маркуча и пистолета за високо налягане някой да може да ми помогне от къде да купя този маркуч или ако има някой стар за продан да се разберем. Благодаря ви предварително
Водоструйката е китайче buget от практикер.
bycec - специалист
Еее , няма уловка , все пак е подарък....
По битаците се предлагат такива неща за около 20 лева.
slonoce - специалист
ако някой колега има такова нещо с радост бих се разбрал понеже не обичам много много битаци :partyman:
bulhomes2 - майстор
Имай впредвид, че различните водоструйки изискват различни накрайници за маркуча. На моята купешкия беше 5 метра. Купих си от ebay.co.uk друг - 8 метра, но и двата му накрайника не отговаряха нито на водоструйката, нито на пищова. Така, че не ти е лесна задачата. Честно казано не знам къде ще намериш такъв маркуч. Доста търсих тук, но не открих и за това го взех от Англия. Има фирми за маркучи под високо налягане, но тези които питах имаха такива за масло. Цената им е към 12 лв/м.

ПП. За да не останеш с впечатление, че имам маркуч за продан - не, нямам. Идеята ми беше да съединя двата и така се получи.

Тема "Пистолет за водоструйка и маркуч за високо налягане" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: