• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
comunikator - специалист
Някой виждал ли по магазините такъв комплект и къде?

Прикачен файл

Photo1323%20new1111.jpg
kuger - майстор
Имам почти същото, но без тресчьотка. Мога да дам инфо, ако те заинтересува.
kam34 - специалист
Не си вземай с тресчотка, качествените такива са скъпи и в коплект с толкова битове ще излезне златна. Евтина тресчотка не е работа щото се разпадат за нула време. Вземи си фиксирана отвертка за битове и отделно комплект битове каквито решиш стандартни има и за специални винтове "секретни" Имам един комплект 33бр. секретни на FORCE взех го за 14лв и отделно отверка от същата марка. Битовете са добре но от отверката не съм доволен - падна и магнита още на първия по голям винт. Пробвал съм с няколко други марки и за сега учудващо държи най добре най евтината на Топмастер която намерих.
comunikator - специалист
"kuger" дай инфо да я видя.
Аз търся нещо подобно може и да не е тресчотка,но да е отверка с магнит за битове и да е в комплект в една кутия с битовете.
kuger - майстор
Прикачен файл:
Изображение378-малък.jpg
Изображение378-малък.jpg (47.11 KиБ) Видяна 4242 пъти
100 бита, марка TROY, китаец, то у нас какво ли не е китайско.
Купен е от Мастерхаус, Бургас. Цената му е ориентировъчно около 30 лв., но не съм сигурен
kam34 - специалист
Много скъпо, този същия TROY съм го виждал за 16-17лв в кварталната железария и се чудех дали да го взема. 100 парчета за под 20ст. бройката :? сигурно са незакалени :lol:
comunikator - специалист
Закалените са по над 0.50ст поне тия американските и немските.
kam34 - специалист
Е хубава работа, меки за какво са ти, ако са за украса бива, ама се заоблят и на ръка, камо ли с винтоверт. Цена на хубав бит на бройка е над 1лев.
batkotony - специалист
kuger написа:
Прикачен файл:
Изображение378-малък.jpg
100 бита, марка TROY, китаец, то у нас какво ли не е китайско.
Купен е от Мастерхаус, Бургас. Цената му е ориентировъчно около 30 лв., но не съм сигурен
Да ме прощавате за неосведомеността,но каква функция изпълнява тази средната урутка в най-дясната колона? :?
kuger - майстор
Развива крилчати винтове
  • 1
  • 2

Тема "Битове с отверка-тресчотка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: