• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
comunikator - специалист
Мнения и впечатления за перфоратор Макита HR2470 http://www.makita.bg/bg/products.html?p ... egory_id=5 един познат ми виси с 200лв и ми го предлага,куфара няма драскотина по него машината е непокътната каза ми че е ползван само веднъж. Заслужава ли си за 200лв?
vasilevn - специалист
Не се чуди а вземай. Не съм ползвал такъв но имам познат който има и е много доволен. Според мен е един от най - добрите в този клас, а и цената е повече от промоционална.
kapanec - специалист
vzemai moqta e s1shtata i s1m mnogo dovolen
jekasus - майстор
Да не излезе, че само надпис на перфоратора е "Макита" :-D
comunikator - специалист
Не не машината си е оригинална затова няма и капка съмнение!
Vulio - напреднал
Колега имам този перфоратор може би от 3г, перфектен е и без забележки, няма да съжаляваш.Предходния ми перфоратор беше Бош, сцепих го от работа и от ремонти, тук с Макитата поне за сега няма ремонти :rock:
valentin112 - специалист
Заслужава си, страхотна машинка е. За съжаление ми го откраднаха от вилата. Промоционалната му цена на Практикер беше 330 лв. , а нормално е 380.
LazarGanev - "Велик майстор"
comunikator написа:
един познат ми виси с 200лв и ми го предлага,
Ако не ти трябва - прати ми го с наложен платеж за моя сметка и си взимаш парите веднага. Повече - на лични
comunikator - специалист
Взех перфоратора HR2470 http://www.proshop.bg/rw/items/makitahr ... r2470.html
в куфара има и допълнителен обикновен бързозатягащ патронник в инструкциите пише,че може да се сменява бързо и лесно с този на перфоратора,но незнам как мъчих се ,но не можах да ги сменя,някой може ли да ми помогне и да каже как точно се сменяват.
Ето и снимка на обикновения патронник:

Прикачен файл

P1295761.JPG
velsi - Почетен майстор
Трябва да има гривна, която се дърпа към машината, за да извадиш патронника.
  • 1
  • 2

Тема "Перфоратор Макита" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: