• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
kam34 - специалист
Кое да си взема Това http://profesionalni-instrumenti.com/in ... oduct=3523 за 249лв и 1г гаранция :? или това http://devimax.com/language/bg-bg/produ ... -240e.aspx за 200лв също с 1г. Гаранция. Спаркито при проблем ще ми го оправят за 3 дни в града, другия ще го пращат на вносителя и ще чакам до месец :shock: Като параметри са аналогични, като качество кой знае.
velsi - Почетен майстор
Аз бих взел Деволт-а. Спарки ги знаем, работили сме с тях доста.
rolls - специалист
Хммм ... БМВ или Фиат ... полски ... :?
Сервиза на ДеУолт наистина може да е по-проблемен, но ще те изкара по-дълго от т'ва Спарки ...
kam34 - специалист
Трябва ми за домашен ремонт и основно за дупчене - окачени тавани на етаж от къща 100кв. нова електроинсталация и външна изолация. По принцип не бих се замислил направо бих взел жълтия единственото ми притеснение е що тази професионална машина е с 1година гаранция в почти всички магазини :? Остава варианта да го поръчам от цитирания сайт където единственно го открих с 24месеца гаранция. По принцип сервизната подръжка на DeWalt по скъпа ли е от по масовите вносни марки.
velsi - Почетен майстор
По принцип не вярвам изобщо да ти се наложи да ползваш сервизна поддръжка. Поне не в гаранционния срок и доста след изтичането му. Особено пък за домашна употреба тази машина би трябвало да те надживее. На твоя място не бих се притеснявал толкова.
marian1 - майстор
Виж колега, аз имам подобен, хм... замислих се от кога го имам - май от 4 години - купих си го за 480 лв сега минава 550 лв следващият модел ( моя е с Л корпус ) за миг не бих се замислил ако трябва да си купувам пак - отлична машина Пробваш- ако работи- е до гроб! - със спарки перфоратор не съм работил дълго - така че няма да сравнявам - имай предвид че е произведено в Германия ( ако още е там) За мен това е номер 2 на място 1 - Япония .... Успех
П.С. гледа ли макетата? ( макита ) те също имат отлични машини?
zz_stefanov - майстор
Не бих взел нито този DeWalt нито туй Спарки. Явно те е впечатлила цената.

А за търговеца на DeWalt'та
Макс.дълбочина на пробиване (дърво) - 30 mm
Макс.дълбочина на пробиване (метал) - 13 mm
Макс.дълбочина на пробиване (бетон).....
не си ли чете писанията, щото туй е много плитко. :lol: :cool:
Kumay - майстор
Наистина е сериозна марка, но все още само с един вносител и от там проблемите със сервиза!
Ще се промени положението, но се бавят още нещата!
По Закона за защита на потребителя гаранцията за физически лица е ДВЕ ГОДИНИ! Без значение какво пишат на картите!
При фирмите е друга бира :-D
zz_stefanov - майстор
Определено сериозна фирма, но всяка такава предлага по една детска играчка в листата си, която няма нищо общо със сериозноста на останалите продукти :cool:
Наскоро коментирахме един син бош намиращ се на границата между синньото и зеленото. Ширпотребата настъпва навсякъде.
Последна промяна от zz_stefanov на пет дек 02, 2011 7:57 pm, променено общо 1 път.
velsi - Почетен майстор
Добре де, а Спарки какво предлагат? По някоя сериозна машина в листата с детски играчки.
  • 1
  • 2

Тема "DeWalt или Спарки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: