Ел. инструментите. Консумативи.
ivanpetrov - специалист
Не знам да ли е старо или ново:
http://www.newteck.bg/doitself/articles ... cle_id=138
torbalan - Дървен философ
ловчанлии май много на сериозно се вземат...
Тани - модератор
ivanpetrov написа:
Не знам да ли е старо или ново:
http://www.newteck.bg/doitself/articles ... cle_id=138
Е как да е старо - съвсем скорошна публикация е!
Брой 3-4/2002
Само от преди 9,5 години е! :)
Kumay - майстор
Тани написа:
Само от преди 9,5 години е! :)
Да, ама дръпна дявола за опашката :lol:
Появили са се много добри имитации! С дизайн, цветове/лилаво и червено/, книжка на руски с надпис "Сделно в Болгарии"!
Само дето са "Sbarky profesional"! Сега в София/Илиенци/, скоро и в други градове!
Kumay - майстор
Ето малко снимки на ментетата! Накой ако ги засече някъде да пише! :supz:
kam34 - специалист
Не са ментета, това е оригинала :lol: :lol: :lol: Това доказва че Спарки си поръчват машините в Китай, а сега китайските пристигат директно без да минават през Ловеч. :lol: :lol: :lol:
Kumay - майстор
kam34 написа:
Не са ментета, това е оригинала :lol: :lol: :lol: Това доказва че Спарки си поръчват машините в Китай, а сега китайските пристигат директно без да минават през Ловеч. :lol: :lol: :lol:
Не са същите! Но много добре ги имитират!
MamaMy - майстор
Така е. Не са същите. По-добри са. :-D
EDI - майстор
То си го пише, че е менте, ама требе да се вглежда човек - sBarky.Иначе СПАРКИ наистина пуснаха ХЕВИ серия.
lov - майстор
Е Вие последни в този форум ли разбрахте че повечето от машините само се пакетират тука. То целия град знае какво и как та толкова голяма тайна как да я опазиш че няма на къде.От цялата фабрика към днешна дата едва ли са останали 1/3 от работните места. Как ли се произвежда толкова продукция без хора.
Явно и опаковките са почнали да поръчват там и китайчетата веднага са се усетили да правят далаверата. А по илиенци отдавна се продават такива ''ментета'' .Пиша го в кавички щото не се знае дали не излизат от една и съща фабрика. Пък и не съм ги заглеждал щото не ми се налагало.

Тема "Внимание,ментета!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: