първо привет на всички в този интересен форум,аз съм новорегистриран въпреки че следя форума от доста време,но ето че дойде момента в който ми се налага да пиша.проблема е следният-подариха ми бормашина метабо но не работи - в смисъл до последно е работила и е спряла-аз отворих прегледах и установих че на пръв поглед всичко е нормално,тогава се зачетох из интернет и установих че има някакъв код/защита при кражба/ който се самоактивира и се отблокира с някакво дистанционно.та въпросът ми е:
някой виждал ли е такова нещо,къде може да се намери,колко време след освобождаването на машината може да се работи с нея,може ли да се шунтира/ако някой го е правил да сподели,защото всичко е залято и не знам какво е/,и последно дали мога по някакъв начин аз да си я освободя.
мерси предварително!
някой виждал ли е такова нещо,къде може да се намери,колко време след освобождаването на машината може да се работи с нея,може ли да се шунтира/ако някой го е правил да сподели,защото всичко е залято и не знам какво е/,и последно дали мога по някакъв начин аз да си я освободя.
мерси предварително!