Ел. инструментите. Консумативи.
Здравейте, може ли да помогнете. Търся голямото зъбно колело, което предава въртенето от оста към вертикалния механизъм на прободен трион "BLACK&DECKER.Благодаря
Kumay - майстор
Виждаш кой ти е модела, въоръжаваш се с търпение и звъниш в http://eurotools.bg/service_bg.html
Друг не знам дали остана да се занимава с тях... :? Само вносителя!
marian1 - майстор
или директен контакт през нетя с производителя или с някой онлайн магазин за резервни части!
Днес ходих в представителния сервиз, който и колегата предложи, но отговора беше отрицателен. Казаха ми, че машината е спряна от производство и вече нямало части. Предложиха да си купя нова ;) Тъпо, но май нямам особен избор. Ще проверя как седят нещата и със стругаря.
Делян - специалист
Дааа, ти поне си успял да се свържеш с тях. Аз и това не можах да направя - от 4 телефона нито един не вдигаха, и по имейл не отговаряха. Накрая стигнах до стругаря и аз. Само заради представителя им в БГ съм зарязал тази марка...
Аз им отидох направо в магазина. Колега кажи къде си ходил на стругар, че един ми искаше 70-80лв.???
sasim - специалист
Малко се е изхвърлил с цената стругаря, но направата на зъбно колело и то от този тип, което ти трабва на тебе си е скъпо. Мисля че за изработката му трабваха поне два вида металорежещи машини. Кой модел ти е всъщност зегето?

Тема "BLACK&DECKER" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: